上一頁下一頁
發新話題

老細你好嗎之威尼斯大踢爆

收藏  |  訂閱
125  23.7k

引用:
原帖由 bangbangbangban 於 2009-12-23 03:56 PM 發表 查看引用來源

冇理據即係未睇晒la:smile_30:
輪到你護航拿:smile_30:
你又有咩理據話我未去過:smile_30:
都預左你會話我護航架喇, 無所謂....
不過你有理據既話就會係#1 出埋啦

使咩轉帖人地d 野啊

引用:
原帖由 偷跳專家 於 2009-12-23 04:03 PM 發表 查看引用來源

都預左你會話我護航架喇, 無所謂....
不過你有理據既話就會係#1 出埋啦

使咩轉帖人地d 野啊
連隔離台都踢爆轉唔轉貼冇所謂la護法

回覆 81# 的帖子

小朋友算把la
唔該收線

引用:
原帖由 c華 於 2009-12-23 04:11 PM 發表 查看引用來源
小朋友算把la
唔該收線
係既
大朋友€

回覆 84# 的帖子

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 偷跳專家 於 2009-12-23 04:16 PM 發表 查看引用來源

係既
大朋友€
ching其實使咩理佢地? 連我都費事理佢地, 佢地間間場都唱, 覺得好過癮, 講真玩到咁串你估d場揾個hacker through ip 係佢地電腦知佢地係邊個好難咩? 咪由得班人繼續囉.
一個討論區咩人都有啦, 從一個人既言行可以睇到呢個人既質素, 呢d人出口侮辱人其實係侮辱緊自己. 係網上面大家啱傾既咪一齊傾, 唔啱傾咪當見唔到囉, 講多句都晒氣.

thanks report

嘩....玩到咁大要找hacker hack人部機起人底

第一: 首先你要hack左discuss個server先攞到個ip address,discuss d server我諗會放係data center,而data center d機右一定有firewall protect, 要hack唔易law
第二: ip address可分curreny / fixed ip, 用netviator次次online個ip 都唔到...你點hack ar?,
重有好多好多technology既野都廢事講!!!

hacking唔係你想像中咁簡單law...想人收聲就攞證據...唔好得個”講”同”嚇”字
引用:
原帖由 hellowei 於 2009-12-23 04:32 PM 發表 查看引用來源

ching其實使咩理佢地? 連我都費事理佢地, 佢地間間場都唱, 覺得好過癮, 講真玩到咁串你估d場揾個hacker through ip 係佢地電腦知佢地係邊個好難咩? 咪由得班人繼續囉.
一個討論區咩人都有啦, 從一個人既言行 ...

引用:
原帖由 /(.)(.)\ 於 2009-12-24 04:01 PM 發表 查看引用來源

第一: 首先你要hack左discuss個server先攞到個ip address,discuss d server我諗會放係data center,而data center d機右一定有firewall protect, 要hack唔 ...
算la c兄
小朋友要天真咪由佢天真lor
教識佢咁多野佢仲冇面

引用:
原帖由 /(.)(.)\ 於 2009-12-24 04:01 PM 發表 查看引用來源

第一: 首先你要hack左discuss個server先攞到個ip address,discuss d server我諗會放係data center,而data center d機右一定有firewall protect, 要hack唔 ...
其實~~你d IT knowledge真係好屎囉~~
上網要攞粒IP先上到網, 但係每部電腦既LAN CARD都有 MAC Address係唔會變既, 仲有, 想知道你ip大把網址都可以做到, 又話咩hack 人地data center 部server先做到真係笑死人, 你得閒去下面條link睇下啦, 你想知邊個既ip都得啦
http://www.91cool.net/
呢d野有少少IT知識, 或者做過下呢行都知啦, 都莫講話D專業Hacker
講真間野唔係無ching去過, 呢條女係咪度, 係樓主吹水定係我吹水邊個都証明到, 廢話講多都無謂, 你鐘意陪樓主玩落去就請啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆