上一頁下一頁
發新話題

連輸幾舖,唯有係三個男仔fd面前除Tback.............(已更新part 2 #314)

收藏  |  訂閱
789  370.6k

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-7 09:42 PM 發表 查看引用來源

扣埋我啦!我同GUM仔有福同享,有難同當!
扣乜鳩je,家陣你地講緊自己野but not office妹妹既野wo:smile_o10: :smile_o10:

office妹妹

當然唔係啦.....你出post.. 我勁開心...即睇...即扯....heheee

有時仲搵你d post 黎重溫...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-7 09:44 PM 發表 查看引用來源
估唔到我咁耐冇出post,一出又搞到大家嘈交唔開心
我係咪真係唔應該再上黎出post呢...:smile_39:
唔係啊唔係啊~~我等緊架~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-7 09:44 PM 發表 查看引用來源
我係咪真係唔應該再上黎出post呢...:smile_39:
根本都唔關事!!我地都係支持你~~一見你個post就入左來!!咁大家岩傾咪吹幾句lor!!!

引用:
yo~~~

係咪有下1part~~~~~~?:smile_42:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-7 21:44 發表 查看引用來源
SORRY呀!樓主!我地真係係度吹2句JA!
無心搞事!希望你唔好怪我地啦!
我地當然希望你繼續出POST架!:smile_o12: :smile_o12:

妺妹出品!.......支持左先至睇:smile_o12:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2009-8-7 08:23 PM 發表 查看引用來源
好耐冇見喇,大家好~
雖然妹妹冇出post好耐,但bf同我一直都有上黎引版睇下網友們既post。bf見最近多左人講關於暴露老婆既post,佢睇睇下,「毒癮」又發作...:smile_39:

首先要講返上星期六晚,我同三個男仔fd ...
嘩.........等左好耐又有post 出, 支持下先:smile_o12:

引用:
office妹妹你千其唔出post呀~

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-7 09:37 PM 發表 查看引用來源

師兄我地真係唔想架....

周圍都咁靜....

我地咁岩係度相遇....

傾兩句會閃

板主唔好dl 個post
扣我分把啦......thx
咁都 delete :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆