上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.1k

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 07:41 PM 發表 查看引用來源

好似張單 4 千幾 , 飲 20 打就好南平 , 飲 2 打就好南貴 , 關人數乜事呀 ?

:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
兩個人一人二仟幾:smile_o06:

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-6 07:42 PM 發表 查看引用來源

"唔使煩" 呢三個字已經係超值 !

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
我鐘意"D囡得"呢三個字!:smile_o11:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-8-6 07:41 PM 發表 查看引用來源

中山唱K有乒乓波打:smile_o06:
d囡囡似唔似鄧亞平?

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-8-6 07:43 PM 發表 查看引用來源

兩個人一人二仟幾:smile_o06:
二仟幾飲 10 打 , 一打都係二百幾 , 重話貴 ! :smile_o14: :smile_o14:

平均一人一枝紅酒, 半打啤酒, 1.5個小食, 以人均消費黎講唔算貴, 不過好多其他場既經理/媽咪會比較識做, 令客人俾錢俾得順氣D咁解囉.

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-6 07:45 PM 發表 查看引用來源

d囡囡似唔似鄧亞平?
對奶奶似

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-8-6 07:38 PM 發表

咁又係,
跟團真係平好多!:smile_o01:
唔跟團.....一定貴過 380 嗎:smile_o10: :smile_o01:

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-8-6 07:46 PM 發表 查看引用來源

對奶奶似
我要個樣似:smile_13:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-6 07:45 PM 發表

d囡囡似唔似鄧亞平?
哈哈哈哈......好攬鍾意你呀:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-8-6 07:45 PM 發表 查看引用來源
平均一人一枝紅酒, 半打啤酒, 1.5個小食, 以人均消費黎講唔算貴, 不過好多其他場既經理/媽咪會比較識做, 令客人俾錢俾得順氣D咁解囉.
張單貴左五六百左右 , 不過十一個人 , 五六百留番食宵夜都唔知幾爽 !

:smile_o10: :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆