上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.0k

引用:
原帖由 apple724 於 9/7/2009 19:27 發表 查看引用來源
   都頂唔到..冇撚用..休撚左你呀:smile_o02:
你有無咁撚深呀~~:smile_o02:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-9 07:27 PM 發表 查看引用來源
車..............係佢on9姐.............
以為自已好撚有道理,到最後比人屌到仆街,底撚死...........
今晚仲多人吊呀:smile_o01:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-9 07:26 PM 發表 查看引用來源
    :smile_30: :smile_30: :smile_30: 你條友丫
最毒婦人沁:smile_o13:

=.=何況..BB我又有。

唔驚無人終老。剪得有餘!

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-7-9 07:24 PM 發表 查看引用來源

係唔屌唔鬆化呀~~~yy....:smile_o10:
可能佢重係後生啦,無諗過同佢老婆長久囉..................

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-9 07:28 PM 發表 查看引用來源
你有無咁撚深呀~~:smile_o02:
係你細咋:smile_o02:

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-7-9 07:29 PM 發表 查看引用來源

最毒婦人沁:smile_o13:

=.=何況..BB我又有。

唔驚無人終老。剪得有餘!
拖佢出去剪:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-7-9 07:24 PM 發表 查看引用來源

=.=''話唔定....

個老婆已經睇到佢依個PO....

放左把較剪係枕頭底

今晚^__________^!''同佢細佬講閉閉
就算係都底撚死囉:smile_o02:

引用:
原帖由 apple724 於 9/7/2009 19:30 發表 查看引用來源
  係你細咋:smile_o02:
夠入你有餘啦~:smile_o02:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-9 07:29 PM 發表 查看引用來源
   今晚仲多人吊呀:smile_o01:
咁祝佢好運啦...........
返去睇鋪先:smile_o07:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-9 07:31 PM 發表 查看引用來源
夠入你有餘啦~:smile_o02:
細到唔知你入左仲話大:smile_30: :smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆