上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  536.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-14 18:34 發表 查看引用來源
估唔到Steven真係咁鐘意Athena,唔怪之得肯做佢一個月女朋友!
一個咁淫嘅女人,鍾意呢類型女人嘅男人一定愛不釋手

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 09:09 發表 查看引用來源

咁喺呢個故事裏便肯定係日本嘅經歷令到佢咁樣。
係呀!可能有啲女仔內心有潛質做到。不過冇人去開發佢!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 09:09 發表 查看引用來源

一個咁淫嘅女人,鍾意呢類型女人嘅男人一定愛不釋手
係呀,仲要外表斯文,又唔扮嘢!

所以愛美神要用盡自己殘存嘅魅力去玩盡佢。
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 02:43 發表 查看引用來源

係,我自己都估唔到。但係諗真啲,唔奇。好多後生都鐘意成熟啲嘅女仔。。。有女人味。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-15 11:09 發表 查看引用來源
所以愛美神要用盡自己殘存嘅魅力去玩盡佢。

嗰陣時唔應該叫殘存🤣,嗰陣時應該仲有好多貨

唔係咁容易handle呢種relationship

引用:
原帖由 wine_lover 於 2024-7-15 11:36 發表 查看引用來源
唔係咁容易handle呢種relationship
所以樓主肯定係一個高手

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-14 13:43 發表 查看引用來源
一早就話呢條喺一條「不歸路」!當初自己又拍晒心口應𠄘俾Athena出嚟玩。如果宜家至反悔,同Steven一比咪仲更加顯得小家。但就喺嗰一刻,我個超級邪惡咸濕嘅大腦又開始蠢蠢欲動!
我:我應𠄘Athena做你一個月女朋友冇問題,但我 ...
咁睇Steven真係一個妙人

我同Steven由金鐘坐地鐵去九龍塘,途中有講有笑。呢個境況係我之前完全預計唔到。Steven亦喺呢程車將佢嘅身世話我知。去到九龍塘,行緊去Steven屋企時,突然收到Athena電話。
Athena:咦?你唔喺屋企?
我:係呀。今晚約咗個好耐冇見嘅客食飯。妳走得未?
佢:差唔多啦。
我:妳都係決定去Steven屋企?
佢:係。。。我呢個月都會住喺佢度。我希望你。。。
我:我暫時唔想同妳討論呢個問題住。妳今晚有時間至call我傾。
然後我冇等Athena回覆就cut咗佢線。
Steven:做乜唔傾仲要咁惡呀,Vincent哥?
我:一陣都會見到啦,到時至傾。同埋我要佢都試吓心情囉囉攣嗰感覺係點!
S:原來玩報仇!哈哈!高手!
我:咪玩我啦!講到玩女,你至係高手!
S:其實我好睇唔起Kenny同佢啲friends玩女手法!
我:點解?
S:有邊個男人唔咸濕?男人天生玩女係天理。但玩女都要尊重嗰女仔呀嘛。佢哋玩厭條女就好似垃圾咁掟落垃圾桶!大佬,個女仔自願奉獻佢個身體俾你玩,請個女仔食餐飯或者送佢返屋企係應該呀!嗰朝我見Athena俾我哋屌到腳都震,居然冇人出聲話送佢返屋企!個吓我真係睇唔到眼!男人可以風流、咸濕、下流,但一定唔可以冇紳士風度!
我:咁即係話Athena遇上你係佢好彩?
S:No!Vincent哥。你諗法完全錯晒。Athena遇上你至好彩!佢一直同我講作為男朋友你係做足滿分!你又關心佢、又鍚佢、又緊張佢、又包容佢。佢話連做愛你都係照顧佢感受先!所以佢同我講如無意外佢一世都跟實你。你至係真好男人!
我一直以為係我跟著Athena走。佢要行東我就一定要行東。但原來唔係。原來我喺佢心目中分量咁重。
Steven:我好清楚Athena呢個月肯同我一齊住任我屌,係因為佢貪玩,喺性方面想要刺激。同埋佢知道我會尊重佢鍚佢。如果我同Kenny一樣只係當佢喺隻「雞」,屌完就走,佢睬我都有味!所以我非常羨慕你,Vincent哥!Athena咁死心塌地愛你。
完全估唔到Steven睇我同Athena嘅關係睇得咁切底咁通透!而我居然仍然唔明Athena喺度諗咁乜!睇嚟我呢個男朋友仍然唔合格!
嗰一晚我同Steven喺佢住嘅大廈門口一路飲啤酒一路吹水,一路等Athena。11:00左右Athena果然出現!佢見到我同Steven一齊,當堂嚇咗一大跳,直頭好似俾人「捉姦在床」咁!🤣🤣🤣
Athena:Vincent?您點解喺呢度?
Steven:Athena,我喺嗰邊等妳。Vincent哥,你慢慢。
我:OK。
Athena:點解你會識得嚟呢度?你唔係同客人食飯咩?
老實講,嗰晚食咗兩件扒,又飲咗兩三罐啤酒,又同Steven吹咗成晚水,仲要差唔多半夜,好攰!
我:嗱,廢話我唔多講。記唔記得我哋開始時嘅「約法三章」?其中講明唔可以玩感情。
Athena:我記得。我對Steven只係有好感,同埋佢做愛好利害,攪得我好舒服,所以我至應承做佢一個月女朋友。我愛嗰個係你呀。
我:我知。所以我唔反對你去做Steven一個月女朋友。我今晚同Steven傾咗好耐,我睇得出佢都好鍚妳,所以我都放心。但係我有條件㗎。
然後我就將之前同Steven講嘅條件同Athena講。當然頭嗰兩條佢完咗冇問題。但3P佢就好似有啲。。。猶豫。
Athena:你真係想睇到我同其他男人喺床上面親熱?
我:係!唔單止要睇到,我仲要玩埋一分!
Athena:。。。你受得到睇住我俾Steven扑。。。仲扑到噴水咩?你。。。唔介意咩?
我:有乜好介意?我當睇4仔囉!
Athena又係例牌一拳打埋嚟我手臂。。。
Athena:Eeeeeeee!你好咸濕呀!
我:你都唔弱,夠淫賤!
A:如果嗰晚喺碟舖度班男人強姦我,你會點?
我:我會由佢哋姦妳,仲會叫佢哋加油!哈哈!
A:咁如果我跟嗰兩個古惑仔去跑數呢?
我:正!咁我可以唔駛撈,妳去搵錢!
A:咁你咪食軟飯?
我:仲正!幾多男人恨都恨唔到!
A:黐線!
嗰一個moment Athena笑得好甜。我可以完全明白點解Steven咁迷佢。
Athena:Steven問可唔可以。。。唔戴套做?
你:妳想唔想呀?
A:如果係Kenny佢哋我就一定唔得。不過Steven我就好想佢可以喺我入面同我肉貼肉。。。我想俾佢射喺我入面。
我:如果係咁,你又犯規啦喎,點補償先?
A:我。。。我以後聽晒你話,你想點玩就點玩。
我:真?
A:珍珠都冇咁真!
聽完佢咁講,我忍唔住攬住Athena打車輪!跟住我揮手叫Steven過嚟。
我對住Athena講:成日冇見到男朋友,仲唔咀佢?
A:我哋咪啱啱。。。
我:小姐,妳另外嗰個男朋友仔呀!
Athena冋Steven仍然ON99地企喺度,原地不動!
我:大佬呀,佢喺你女朋友,妳呀,妳喺佢女朋友呀!明唔明呀?
佢哋聽完就笑咗出嚟,然後Steven就喺我面前攬住Athena,跟住兩個就互相咀起上嚟!
嘩!親眼第一次睇到Athena自願主動同第二個男人法式脷疊脷接吻。。。仲咀到口水由口角流出嚟。。。血脈沸騰永世難忘!尤其Athena同Steven錫嘅時候佢表現出嚟嗰種嘅熱情、掏醉、忘我、同享受!
非常火辣!
Steven亦唔客氣對手開始喺Athena身上周圍摸。Athena仲偷偷地望吓我。。。
我:Steven,你最後問我嗰個要求,我答案係Ok!
Steven:Vincent哥,多謝你。
我:夜啦,我走啦,你哋今晚慢慢玩。
Athena:Vincent,聽日著好啲返工。。。台灣老細上嚟。返到去call我。
我:知道啦。
就喺咁,我睇住Steven拖住Athena成雙成對甜甜密蜜咁行返屋企。
當時望住佢哋嘅背影。我個心情喺出乎以料地。。。平靜自在!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 08:36 發表 查看引用來源

知道你個玩法,但係我想講你大膽嘅地方,喺你哋拍拖唔算好耐嘅時候(如果冇理解錯),就放膽單獨俾佢俾同一個人玩一個月,正常嚟計,好容易俾人哋屌出感情。 ...
嗱,呢個就係重點!決定因素在於Steven一個月後就走。當時我估Athena冇可能跟埋佢去英國,所以至放手佢去玩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆