上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  536.6k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-14 13:43 發表 查看引用來源
一早就話呢條喺一條「不歸路」!當初自己又拍晒心口應𠄘俾Athena出嚟玩。如果宜家至反悔,同Steven一比咪仲更加顯得小家。但就喺嗰一刻,我個超級邪惡咸濕嘅大腦又開始蠢蠢欲動!
我:我應𠄘Athena做你一個月女朋友冇問題,但我 ...
估唔到Steven真係咁鐘意Athena,唔怪之得肯做佢一個月女朋友!

回覆 865# vin1013 的帖子

師兄,你同Athena一齊嗰時有冇同其他人實戰?

引用:
原帖由 你幫我改埋佢 於 2024-7-14 19:19 發表 查看引用來源
師兄,你同Athena一齊嗰時有冇同其他人實戰?
有。。。再激啲都有。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-14 18:34 發表 查看引用來源
估唔到Steven真係咁鐘意Athena,唔怪之得肯做佢一個月女朋友!
係,我自己都估唔到。但係諗真啲,唔奇。好多後生都鐘意成熟啲嘅女仔。。。有女人味。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-14 17:14 發表 查看引用來源

其實我一開始已經表明我係一個性開放,enjoy open relationship嘅人。只要覺得ok,我就夠膽玩,只要另一半願意。
知道你個玩法,但係我想講你大膽嘅地方,喺你哋拍拖唔算好耐嘅時候(如果冇理解錯),就放膽單獨俾佢俾同一個人玩一個月,正常嚟計,好容易俾人哋屌出感情。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 02:43 發表 查看引用來源

係,我自己都估唔到。但係諗真啲,唔奇。好多後生都鐘意成熟啲嘅女仔。。。有女人味。
同埋佢又斯文又淫,好難搵到呢啲嘅女仔!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-15 02:43 發表 查看引用來源

我老婆唔鍾意細過佢嘅男人

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-15 08:41 發表 查看引用來源
同埋佢又斯文又淫,好難搵到呢啲嘅女仔!
個人覺得正常香港女仔好少會咁樣,除非佢冇屋企人,因為有屋企人喺度,始終係一個包袱唔可以玩得咁放。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-15 09:02 發表 查看引用來源

個人覺得正常香港女仔好少會咁樣,除非佢冇屋企人,因為有屋企人喺度,始終係一個包袱唔可以玩得咁放。
都係架!可能同佢嘅經歷有關!所以先咁難得!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-15 09:05 發表 查看引用來源
都係架!可能同佢嘅經歷有關!所以先咁難得!
咁喺呢個故事裏便肯定係日本嘅經歷令到佢咁樣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆