上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  50.6k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-28 09:21 AM 發表 查看引用來源
3號 (星期六) 報名處:

COPYBOY.......團長
        cacoke............名譽副團長

1      woftdog
2      5679.........4台
3      隱形人W
4      rgm
5      冥界雙子座
6      隱形人M
7    ...
點解o甘少人join (10/1)o黎團:smile_41: ,等我再推反上去......:smile_38:

引用:
原帖由 無無謂謂 於 2009-1-8 12:15 PM 發表 查看引用來源
最遲幾時要firm你呀copy大大:smile_40:
星期五羅!

引用:
原帖由 outbox 於 2009-1-8 12:19 PM 發表 查看引用來源

點解o甘少人join (10/1)o黎團:smile_41: ,等我再推反上去......:smile_38:
放心,到時仲有幾個穩形人,實有十幾人!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-8 12:27 PM 發表 查看引用來源
星期五羅!
咁你預我唔得先...我星期六先知...如果ok我再打比你睇下仲拿唔拿到房, OK?

引用:
原帖由 無無謂謂 於 2009-1-8 12:31 PM 發表 查看引用來源

咁你預我唔得先...我星期六先知...如果ok我再打比你睇下仲拿唔拿到房, OK?
得啦,星期六話我知!

午安COPY兄:smile_38: :smile_38:

飯後一推...:smile_43:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-8 01:51 PM 發表 查看引用來源
飯後一推...:smile_43:
無食飯都推一推~~!!!:smile_42:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-8 02:03 PM 發表 查看引用來源

無食飯都推一推~~!!!:smile_42:
無食飯冇力都推?  辛苦晒喎!

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-8 02:08 PM 發表 查看引用來源

無食飯冇力都推?  辛苦晒喎!
飯可以不食,女可以不吊,post不可不推~~!!!:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆