上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#31 - 單身日誌 ( P.1, 2 )

收藏  |  訂閱
3.1k  29.0k

引用:
原帖由 mysen 於 2018-7-25 02:53 PM 發表 查看引用來源

宝宝给你说到好像谜那
佢係好迷離架,我地男人都唔敢行太近.
聽講佢識召喚術,佢老公's會突然出黎讚佢.我地即時肅然起敬:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2018-7-25 04:44 PM 發表 查看引用來源

女殺手~女殺手!
我諗起周星馳唱出黎..............:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-7-25 05:56 PM 發表 查看引用來源

總覺得而家d細路個個十八般武藝,但就係唔識做人,包括我個仔😓
做人?我都係大個先識架喎.............
請問點做先??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-25 06:06 PM 發表 查看引用來源

做人?我都係大個先識架喎.............
請問點做先??
此做人不同彼造人,唔好搞錯,哈哈

我係覺得而家細路好多都好聰明學野好快,但比較自我中心,同人相處時問題就會出現

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-25 06:01 PM 發表 查看引用來源

我係被人飛左,先明白同女人相處之道,有人教,再自己開竅,繼而成精,再變成怪獸架.我問妳驚未?
點解我要驚?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-7-25 06:09 PM 發表 查看引用來源

此做人不同彼造人,唔好搞錯,哈哈

我係覺得而家細路好多都好聰明學野好快,但比較自我中心,同人相處時問題就會出現
所以一齊玩多D群體活動都係好既.
我正經架下.

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-25 06:12 PM 發表 查看引用來源

點解我要驚?
唔.............因為.............啊.............呀........... 唔知
點解妳地今日咁聰明既?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-7-25 05:56 PM 發表 查看引用來源

總覺得而家d細路個個十八般武藝,但就係唔識做人,包括我個仔😓
佢地仲係細,好多嘢都係要靠經歷靠撞板學返嚟,如果佢地咁細個就好似成人咁老練一樣好可怕
有時我會諗返轉頭,自己後生嗰陣咪又係一樣? 只不過而家變咗old seafood先睇唔過眼啫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-25 06:04 PM 發表 查看引用來源

佢係好迷離架,我地男人都唔敢行太近.
聽講佢識召喚術,佢老公's會突然出黎讚佢.我地即時肅然起敬:smile_34::smile_34:
頭先去飲咖啡嗰陣聽到隔幾枱個𡃁妹講「我比佢鑽爆個屎忽Lung」
真係嚇到我個心都離一離

幾時有突然出唻讚我呀😑

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-25 06:00 PM 發表 查看引用來源

妳知唔知太聰明既女人,係會被男人咸濕架...........妳咁樣講野好危險架...............
唔怪得我身邊咁多正人君子😆

不過聰明嘅女人先唔會隨便俾人咸濕到....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆