上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.5k

好好睇!好多回憶!!

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-7 01:15 PM 發表 查看引用來源
你老公好似盤 pair 咁,好似睇你忍到幾時嗌離婚。有時唔可以長時間無條件咁付出落去。

你講得無錯~當我初初發覺佢地有野問左佢後
佢好凶咁對我(以前佢好鍚我),唔認有野
之後就變本加厲
唔理我感受
好似想逼我離婚咁款
呢排我無再理佢
但依然關心佢
現在對我態度好點點
BUT,行為依舊~只係用大話來呃我,搵籍口同個女人一齊
如果以一個局外人來睇件事
可以話你知,呢個男唔要得,離開佢
但我係局中人,仲好愛佢,暫時未能做到放棄呢段感情
可能,要等到我完全死心那日才放手吧
賤,自己拿來~~

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-7 01:32 PM 發表 查看引用來源

之後就變本加厲
唔理我感受
好似想逼我離婚咁款
呢排我無再理佢
但依然關心佢
現在對我態度好點點
BUT,行為依舊~只係用大 ...
又唔好用賤型容自己, 呢個時候唔係分對錯時間! 自己放輕鬆點比較重要!

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-7 13:32 發表 查看引用來源

之後就變本加厲
唔理我感受
好似想逼我離婚咁款
呢排我無再理佢
但依然關心佢
現在對我態度好點點
BUT,行為依舊~只係用大 ...
http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=22586453&extra=page%3D2

師姐,分享下

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-7 10:19 AM 發表 查看引用來源

係呀,就算男瞓著咗,都要含番醒佢跟住坐 落去。

呢位c 兄...好像飽歷滄桑喎...

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-7 01:10 PM 發表 查看引用來源

明白你感受,咩都做晒,但得到既回應咁負面,係好令人沮喪。祝好運。

多謝!

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-7 02:03 PM 發表 查看引用來源

呢位c 兄...好像飽歷滄桑喎...
我都飽歷滄桑!!!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 01:40 PM 發表 查看引用來源

又唔好用賤型容自己, 呢個時候唔係分對錯時間! 自己放輕鬆點比較重要!

係,早段時間真係好痛苦
人都落晒形
宜家好左好多
第一,有朋友開解
第二,自己亦開始去面對件事,知道後果
第三,佢唔理我,我唔可以再折磨自己,結局已不能掌握,就隨遇而安~
我要開心D生活落去~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 02:05 PM 發表 查看引用來源

我都飽歷滄桑!!!

Alden兄你玩左咁多年,何止飽歷滄桑,直情既經飽到上喉嚨頂,咩都已經唔想食了...

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-7 01:51 PM 發表 查看引用來源

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=22586453&extra=page%3D2

師姐,分享下

多謝分享~我會去睇~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆