上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  536.4k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-12 14:09 發表 查看引用來源

我就冇你咁好彩可以有第二個男人親口描述依件事。不過從我老婆口中知道曾經都有一個男人每一次都可以去到佢子宮口。
咁仲正!由老婆親自口述仲誘惑!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-12 12:51 發表 查看引用來源
Steven真係好勁。唔怪之得Athena咁冧佢!
Athena冧Steven仲有另外原因,所以點解我要花時間去寫佢同Athena啲嘢,仲要寫得咁詳細。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-12 15:00 發表 查看引用來源

Athena冧Steven仲有另外原因,所以點解我要花時間去寫佢同Athena啲嘢,仲要寫得咁詳細。
咁就要等你慢慢寫啦!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-12 14:58 發表 查看引用來源

咁仲正!由老婆親自口述仲誘惑!
由個男人親身描述個感覺可能會唔同啲

即係愛美神思想上有出軌? 😱
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-12 15:00 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-12 15:35 發表 查看引用來源

我覺得思想同肉體上面好難分得開

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-12 15:35 發表 查看引用來源

某個程度係。。。不過有啲復雜,亦未必喺你所想,所以我至要咁詳細去寫。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-12 15:38 發表 查看引用來源

我覺得思想同肉體上面好難分得開
的確,但都好睇點樣去介定。
嗱一個女人肯同個男人上床,起碼代表佢對個男人唔反感,甚至有好感,咁又算唔算思想出軌?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-12 16:52 發表 查看引用來源

的確,但都好睇點樣去介定。
嗱一個女人肯同個男人上床,起碼代表佢對個男人唔反感,甚至有好感,咁又算唔算思想出軌?
我老婆都有同我探討過呢個問題,而家佢完全唔夠膽出去玩,唔係思想唔夠開放,亦唔係怕蝕底,佢同我講嘅原因就係關依樣嘢事,佢同我講俾得人屌,唔多唔少會牽涉感情,佢係驚玩出事,真係鍾意咗第二個人。

我:點解喺你抆條周出嚟時,Athena下面會「卟」一聲?
Steven:Vincent哥,唔好玩我啦。
我:吓?我冇呀。
S:你真係唔知?
我:知嘅話我問你嚟做乜嘢?貪過癮扮低能?
S:唔好咁講。。。因為佢下面俾我條嘢塞到滿晒,裡面冇乜空氣,所以抽出嚟時咪會「卟」一聲。即係好似開香檳咁。。。
我:屌你,你有冇真係咁大呀?
S:我冇吹水㗎。你可以問吓Athena。
我聽完佢咁講之後,我沉默咗一陣。一嚟我哋已經講咗差唔多半個鐘頭電話,喺時候要返工。二嚟。。。我需要冷靜吓消化吓Steven講嘅嘢。
我:收線先,等我電話,OK?
S:隨時call我。
其實事實已經擺在眼前,Athena已經下定決心要搬去Steven屋企住,做佢一個月女朋友。我眼前只有二個選擇。。。一係反對,一係由佢去。如果反對,我相信Athena會肯聽我話,但我同佢嘅關係一定會出問題,尤其我哋啱啱至開始拍拖冇幾耐,基礎仲未打好。佢可能分分鐘嬲起上嚟要同我分手都未定。我唔係好肯定敢去冒呢個風險。如果同意的話,呢個月自己個女朋友就係人哋嘅女朋友,晚晚要俾人又攬又錫又出又入。。。但起碼只係一個月。而且Steven係會離開香港,佢哋以後就冇乜可能再一齊。就算Steven返嚟玩,佢哋要「舊情復燃」到時都係短時間姐。而且Steven得20歲,比我仲要細,根本冇可能追到Athena。。。我估。而且今朝Athena都話佢對我冇變心。
我嘅選擇其實好已經明顯。。。
我宜家要做嘅係點樣喺呢個月內爭取到公司以外多啲嘅時間,可以見到Athena同埋去維持我哋嘅關係。。。同埋搵到「著數」(當然唔係講錢,我嘅意思係無端端將女朋友雙方手送俾人玩足一個月,我咁「大方」有乜嘢好處得著先?)。
仲有一個好重要好關鍵嘅point。。。我要見咗Steven先!而且要馬上要見,因為Athena今晚就會搬去佢屋企!只有一陣放工之後有時間。。。
我打電話俾Steven。。。響咗兩聲佢已經聽電話!
Steven:Vincent哥。咁快call我?係咪仲有嘢想知想問?
我:今晚有冇時間,我哋出嚟食個飯見個面傾吓。
S:冇問題。6:00金鐘,我過海嚟搵你?
我:OK。到咗call我
S:收到Vincent哥。
真係估唔到我居然折墮到要同一個只有20歲嘅「情敵」爭Athena!
屌!
一切都係Athena呢個放蕩荒淫女人嘅錯!但係。。。Steven講得啱。。。Athena喺床上扑嘢確實係一件極品!可遇不可求!既然放唔得低,唯有接受!
男人。。。果然係呢個世界最犯賤嘅動物。。。最起碼我係!
5:45左右Steven已經called我話到咗,仲問我去Dan Ryan食扒好唔好?仲話佢請!有人請客當然好!
6:00我準時到。Steven見到我即刻起身。。。
Steven:Vincent哥,第一次見面,多多指教。
我必須承認,眼前呢個Steven同我想像嘅完全唔同。首先,你唔講我會以為佢同我同年!完全唔似一個只有20歲嘅𡃁仔!嗰晚喺灣仔,我主意力放晒喺Kenny身上,所以冇乜留意Steven。今日佢著咗件Polo Shirt加上牛仔褲,短頭髮加一副黑框眼鏡,對眼好有「殺氣」。。。 但最矚目嘅喺佢個鼻。。。係又大又長又直,鼻頭仲要十分有肉,大富大貴之相!同成龍有得比!當年相傳由背面去睇,成龍大脾罅之間可以見到佢條周喺度fing fing吓。。。仲要係未扯嘅狀態!所以Steven唔駛除褲我已經知Kenny話Steven有個「怪物級」jer jer係事實!好快我哋就叫咗兩份RibEye,我要medium rare。。。佢要rare!
Steven:食扒一定要外熟內生,切落去要有血出!次次食完扒我嗰晚扑嘢一定會特別勁,精特別多同杰!
唉,。。。我心諗今晚Athena有排受。。。又或是佢可能會覺得特別「享受」?
Steven:其實Vincent哥你有決定未?
我:我有冇決定Athena都一定會去你屋企㗎啦。
佢:係,但我哋份人好均真,淫人妻我希望得到男方同意,咁樣我嗰心會安樂啲。
我屌!呢條友係咪青山出嚟㗎?
我:咁如果我唔同意呢?你會唔會放走Athena?
佢:唔會,但我扑佢嘅時候會諗起你,我個心會好唔舒服。不過如果Athena話佢要聽你講唔再搵我,我會尊重佢決定。
屌,咁咪即係又將個波拋番俾我?
唉。。。
我:我唔會強逼Athena做佢唔想做。。。
就喺呢個時候,牛扒到。
我:我係唔會逼Athena做佢唔想做嘅事。今朝佢已經執咗幾件衫話由今晚開始去你屋企。仲實牙實齒話要做你一個月女朋友。
Steven:所以Vincent哥你嘅決定係。。。?
我:我尊重Athena嘅決定。佢要做你一個月女朋友,我係唔可能反對,我只可以同意,因為我唔可以冇咗佢!
佢:Athena講得啱,Vincent哥你果然大量!多謝!
大量?ON9就真!
跟著我哋就開始食扒。。。其實點解我要寫食扒呢啲咁細微細眼嘢,因為我到今日都忘記唔到Steven用刀切落塊扒嗰一刻,啲血好似水咁流出嚟,然後佢一大㗳食入口。。。,
非常豪氣!唔知點解,我突然好想同呢個「情敵」做朋友!我覺得我哋係同一類人,但佢做人比我要瀟洒萬陪!一個只有廿歲𡃁仔,佢呢份豪情邊度嚟?當時嗰一刻我唔知,但有樣嘢我就十分清楚明白:Athena除咗鐘意Steven條「鯨魚」之後外,佢就係鐘意Steven嗰份豪情氣蓋!如果呢一刻我都仲要繼續「斤斤計較」的話,就一定會失去Athena。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆