上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  50.2k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-24 02:06 PM 發表 查看引用來源

哈哈,人夫人妻,再加兩位小朋友,兩pair... 咁係咪正啲?
HAHA......點會正架.
但尋日真係有爸媽混合組.即你拎住你碌棒棒交俾人妻,人妻用手接果種接力~~~~ 4 X 100,搞清楚,唔係4P玩足100分鐘呀下.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-2-24 02:08 PM 發表 查看引用來源

起床係第一關
第二關係隔離果個唔阻你
唔好以為你換衫就以為你自動獻身去買外賣早餐:smile_30:
我通常係佢地瞓晒才跑架.
我會交帶聲:儘快返.
另一半: 幾快?半個鐘,1個鐘?
我: 2個鐘.......
另一半: 2個鐘就唔叫儘快啦~~~~
我: 係喎...............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-24 04:09 PM 發表 查看引用來源

其實跑步2個人跑,快果個係唔係真係會悶好多呢?
因為我一直以黎都係一個人跑喳.
唔好睇少慢跑,慢跑先可以練耐力同跑姿,所以陪一個慢跑者,都係一個練習。
而且,我都唔係快……😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-24 04:11 PM 發表 查看引用來源

HAHA......點會正架.
但尋日真係有爸媽混合組.即你拎住你碌棒棒交俾人妻,人妻用手接果種接力~~~~ 4 X 100,搞清楚,唔係4P玩足100分鐘呀下.
咁都諗到,勁 😂😂😂

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-2-24 03:02 PM 發表 查看引用來源

成日煮豉油雞?d豉油用得咁快架:smile_30::smile_30:
鼓油皇抄面 😂😂😂😂

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-24 02:43 PM 發表 查看引用來源
去左九龍區shopping,so happy
我想問問師妹,男士,背心,妳會覺得邊隻牌子好睇啊

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-24 04:26 PM 發表 查看引用來源

唔好睇少慢跑,慢跑先可以練耐力同跑姿,所以陪一個慢跑者,都係一個練習。
而且,我都唔係快……😂😂😂
你又啱喎,動作慢,姿勢先更要求高,耐力相對更好,又係得.

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-24 04:29 PM 發表 查看引用來源

咁都諗到,勁 😂😂😂
我只係講出重點,如果眾目睽睽下跌左支棒棒,係會相當令人失望的:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-24 04:36 PM 發表 查看引用來源

菊花牌!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-24 04:36 PM 發表 查看引用來源

dragon ching,件背心你for what ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆