上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.5k

師姐性史文章好澎湃

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-7 12:59 PM 發表 查看引用來源

熟男有熟男好嘅

熟過頭, 已經追唔到年輕人的步伐了. :smile_44:

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-7 12:59 PM 發表 查看引用來源

多謝回覆~~
唔客氣. 既然咩都做過, 答案唔係你想要, 亦擔心未來問題, 那你應該及早去面對同想清楚, 夫妻關係是雙向, 缺一不可.

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 12:49 PM 發表 查看引用來源

其實好多師兄師姐都問我一些近似問題. 或許我試試係度統一答晒(今日有D時間)
其實兩公婆關係感情係建基於什麼呢? 好唔好其實我難去定, 亦唔係因為你為頭家出力幾多, 做得幾好, 性生活幾愉快, 就代表無問題發生. 雖 ...
同意。好多時另一半都會感覺到,只係睇下對方篤唔篤爆,同埋對方想唔想繼續行落去

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 12:49 PM 發表 查看引用來源

其實好多師兄師姐都問我一些近似問題. 或許我試試係度統一答晒(今日有D時間)
其實兩公婆關係感情係建基於什麼呢? 好唔好其實我難去定, 亦唔係因為你為頭家出力幾多, 做得幾好, 性生活幾愉快, 就代表無問題發生. 雖 ...
同意。好多時另一半都會感覺到,只係睇下對方篤唔篤爆,同埋對方想唔想繼續行落去。而自己就要分清楚家庭和野餐既分別,勿影響屋企。

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 01:02 PM 發表 查看引用來源

唔客氣. 既然咩都做過, 答案唔係你想要, 亦擔心未來問題, 那你應該及早去面對同想清楚, 夫妻關係是雙向, 缺一不可.
嗯嗯~~
如果老公偷食但不帶回家,不影響家庭的話
我可理解的
但~~
佢好失敗,將偷情帶回了家
對家庭影響好大
對我打擊更大
佢現階段,自顧自開心,并無半點關心俾我
仲開始同我斤斤計較..
但我對佢,仲係一如既往的好
希望佢最後會回來
BUT~可能會家散都唔定
等我覺得要放手時 才會死心吧~~

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-7 12:28 PM 發表 查看引用來源

HI,睇完你成個出軌POST~有嘢想請教~
我係人妻,結婚時間唔長,同老公一向感情好同穩定,家務我打理得井井有條,外型我唔師奶,,性生活和諧,基本床上我同老公咩都可以做~互相口交,我幫佢口爆,什麼都可以,大家 ...
明白你感受,咩都做晒,但得到既回應咁負面,係好令人沮喪。祝好運。

引用:

誘惑每日也可能有咁即係好睇個男人性格和定力,還有做人的原則。
事主我覺得你先生已知你知,但他好像也不care,我稔你自己也知是時候做決定。

你老公好似盤 pair 咁,好似睇你忍到幾時嗌離婚。有時唔可以長時間無條件咁付出落去。

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-7 01:10 PM 發表 查看引用來源

嗯嗯~~
如果老公偷食但不帶回家,不影響家庭的話
我可理解的
但~~
佢好失敗,將偷情帶回了家
對家庭影響好大
對我打擊更大
佢現階段,自顧自開心,并無半點關心俾我
仲開始同我斤斤計較..
但我對佢,仲係一如 ...
Sorry to hear that. 你有沒有小孩子

上一頁下一頁