上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  54.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:16 PM 發表 查看引用來源
嘿嘿! 隻猫泥左啦.........:smile_o15:  
:smile_o15: 做乜成日講人架…:smile_o05: :smile_o15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 12:14 PM 發表 查看引用來源

佢冇靚女係面前既時候係會清醒d :smile_30:
有靚女時又話好熱...又話唔知邊度充血:smile_o02:

引用:
原帖由 carina1982 於 2010-5-20 11:35 AM 發表 查看引用來源
                                                                                                                                                                                         很認同3441兄的理 ...
你跟3441的想法差不多,結拜啦:smile_o01:

真係唔明......原來仲有人認為大陸女子會為一張香港身分證.......落黎結婚.......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-20 12:16 PM 發表 查看引用來源

呢句說話咁熟既
呢句野你係別人口中聽到會覺得點 :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:09 PM 發表 查看引用來源
大家可否回應一下,自問國語水平是如何? 些些大家
以100分為滿分計
我語言沒天份的.

三年前上去玩, 聽都聽唔到, 莫說講.

年幾前同而家條女一齊, 開始用普通話交流.

而家普通吹水既話聽都 ok 既, 人名地名呢d就難明d.
至於講呢.... 好似只有我條女聽得明我講咩....
佢老豆, 佢d 朋友成日都話我d普通話好難聽.... :smile_o03:

引用:
原帖由 貓仔太太 於 2010-5-20 12:18 PM 發表 查看引用來源
:smile_o15: 做乜成日講人架…:smile_o05: :smile_o15:
妳係我哋既上賓.....招呼也來不切呢!:smile_o09:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 11:35 AM 發表 查看引用來源
兩條都帶上去...著白色見底底,表現你赤子之心.  著黑色見bb或水牛....表現你沉實勇猛一面:smile_o05:
咁底衫著咩色呀...

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-20 12:20 PM 發表 查看引用來源

我語言沒天份的.

佢 ...
咁我比你是26分.....接受嗎?:smile_o06:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-20 12:20 PM 發表 查看引用來源

我語言沒天份的.

佢 ...
完全明白, 哈哈哈 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆