上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 15)~13/6 邊邊團,地點已定~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-8 02:45 AM 發表 查看引用來源
邊度有得睇呀?
:smile_o05: 我個fd d星狗:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 8/6/2009 02:44 發表 查看引用來源

我都唔知發生乜野事..........
自從我開始返工就越來越靜..............
上星期重一日一個post........
尼幾日要兩三日先岩岩夠1500.........
唔緊要啦...我咪要出少d 街囉~~~:smile_30: :smile_30: 等我註場先~~~

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-8 02:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 我個fd d星狗:smile_o01:
乜野叫星狗呀??

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-8 02:48 AM 發表 查看引用來源
乜野叫星狗呀??
姐係明星狗,,

引用:
原帖由 【RIO】 於 8/6/2009 02:45 發表 查看引用來源

:smile_o06: 上黎睇下你暈得未?:smile_o11:
:smile_35: 邊有貢易呀~~:smile_35:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-8 02:48 AM 發表 查看引用來源
唔緊要啦...我咪要出少d 街囉~~~:smile_30: :smile_30: 等我註場先~~~
邊關你事架...........
係少左好多人呀..............:smile_o08:

引用:
原帖由 K型人 於 8/6/2009 02:45 發表 查看引用來源
  yeah   
yeah 你屎忽~~~
引用:
原帖由 K型人 於 8/6/2009 02:46 發表 查看引用來源
係咪架:smile_04: :smile_04:
係~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-8 02:52 AM 發表 查看引用來源
yeah 你屎忽~~~

係~~:smile_34: :smile_34:
吹咩:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 【RIO】 於 2009-6-8 02:49 AM 發表 查看引用來源

姐係明星狗,,
乜野明星呀........:smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 8/6/2009 02:51 發表 查看引用來源

邊關你事架...........
係少左好多人呀..............:smile_o08:
都唔係既...起碼我地都叫頭幾位架喇~~:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆