上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.2k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 11:46 發表 查看引用來源

玩具.................:smile_42:
年過四十既女人,要好小心,唔鼓催

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 11:51 AM 發表 查看引用來源

我剛剛才發現, 原來係另一post的樓主師姐, D相會殺死人的:smile_44:
我果啲只係用眼去睇,睇唔睇都擺!你果啲要用腦去睇,好少男人文筆咁好,good

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-7 11:52 AM 發表 查看引用來源

年過四十既女人,要好小心,唔鼓催

基本上其實我都唔鼓吹, 但衰d講, 人在江湖, "身"不由己, 或者講白D, 係我定力小.........

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-7 11:55 AM 發表 查看引用來源

我果啲只係用眼去睇,睇唔睇都擺!你果啲要用腦去睇,好少男人文筆咁好,good

都唔係呀, 你有你直接表達方式, 再者照片都好吸引, 我有睇, 只係無留言. 我果D只係扮高深, 只係想唔焗限個層面, 其實到頭來都同師姐D野都係一樣.

同埋你D相真係好靚, 會引死人既:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 12:06 PM 發表 查看引用來源

都唔係呀, 你有你直接表達方式, 再者照片都好吸引, 我有睇, 只係無留言. 我果D只係扮高深, 只係想唔焗限個層面, 其實到頭來都同師姐D野都係一樣.

HI,睇完你成個出軌POST~有嘢想請教~
我係人妻,結婚時間唔長,同老公一向感情好同穩定,家務我打理得井井有條,外型我唔師奶,,性生活和諧,基本床上我同老公咩都可以做~互相口交,我幫佢口爆,什麼都可以,大家開心就好~~自問係一個合格的好老婆~
但近幾個月,發現老公出軌,對象係女同事,佢地有無去到上床呢步我唔知~佢唔認有女人,但行為同埋對我的態度已大變,對住佢好辛苦,我知道,佢變心了,幾個月都唔同我做愛~但間中叫我用口或手幫佢,佢又唔掂我~好傷心痛心

現在的狀態係~我知佢出軌,但因為我愛他,不想家散,所以不想離婚,現階段佢亦無同我講離婚,但依然日日同個女人一齊,我有同佢傾過,可唔可以多D時間在家,佢唔聽,行動依舊~我做左好多野,想佢返轉頭,但佢無理我感受,一步步,越來越離譜,唔承認唔交待亦唔理我~宜家我只可盡最大努力,希望用真愛去感動佢,唔知將來係點,好灰~!~

想請教你~如果男人去到呢步,老婆可點做?
               你當初一次次出軌,你太太知道嗎?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 12:06 PM 發表 查看引用來源

你太謙虛喇~~

引用:
原帖由 已逝去的愛 於 2013-12-7 12:28 PM 發表 查看引用來源

HI,睇完你成個出軌POST~有嘢想請教~
我係人妻,結婚時間唔長,同老公一向感情好同穩定,家務我打理得井井有條,外型我唔師奶,,性生活和諧,基本床上我同老公咩都可以做~互相口交,我幫佢口爆,什麼都可以,大家 ...
其實好多師兄師姐都問我一些近似問題. 或許我試試係度統一答晒(今日有D時間)
其實兩公婆關係感情係建基於什麼呢? 好唔好其實我難去定, 亦唔係因為你為頭家出力幾多, 做得幾好, 性生活幾愉快, 就代表無問題發生. 雖知道男/女出軌原因, 其實都離唔開誘惑. 不論是性或生活上種種誘惑.
如果你肯定佢有出軌, 或者你要問清楚自己, 係唔係同佢繼續行落去, 定係自己已經接受唔到, 需要分開. 無論你點迫佢, 如果佢個心分唔開家庭同出軌兩樣關係, 今天佢返來, 明天佢還是會繼續. 問清楚自己想要點先, 問題先有機會解決.

好多人問我, 出軌背後既問題, 特別係老婆知唔知, 我好相信每個人的第五感好強, 要有心去擦覺唔難, 只係我本身, 永遠不會將出軌的事帶回家, 這亦是跑到今天的原因. 當然我有告訴自己, 徐非是唔做, 否則無永遠的秘密.

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-12-7 12:48 PM 發表 查看引用來源

你太謙虛喇~~

因為我是老人家啦:smile_42:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 12:50 PM 發表 查看引用來源

因為我是老人家啦:smile_42:
熟男有熟男好嘅

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 12:49 PM 發表 查看引用來源

其實好多師兄師姐都問我一些近似問題. 或許我試試係度統一答晒(今日有D時間)
其實兩公婆關係感情係建基於什麼呢? 好唔好其實我難去定, 亦唔係因為你為頭家出力幾多, 做得幾好, 性生活幾愉快, 就代表無問題發生. 雖 ...
多謝回覆~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆