上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.5k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-31 11:25 AM 發表

我咪選擇理擦佢
Richard Kurl !!!!!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-31 11:24 AM 發表 查看引用來源

請參看707#:smile_o01:  
算啦!睇左都唔明!:smile_39:

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-8-31 11:25 AM 發表

典解?
禾 5 話你 g !:smile_o13:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 11:23 PM 發表 查看引用來源

你話幾時咪幾時羅,花姐!:smile_o05:
呢度你係老板喎 !!

禾肯定年紀細過你 !!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-31 11:28 AM 發表

呢度你係老板喎 !!

禾肯定年紀細過你 !!
錯,我不是老版。

呢度個個都係老版。我只不過是一個屁股痕的甜筒,要給咬吓打吓先至爽,我犯賤。

另外,可能吹緊水呢度最大係你都 5 定!

引用:
原帖由 o_~ 於 2011-8-31 11:28 AM 發表

算啦!睇左都唔明!:smile_39:
小王子,睇番你今早的表現,我相信你有 98.88% 尋晚體力勞動泥!神不守舍。轉數慢,車頭打冷震(你昨晚不是車震吧),開埋冷氣就熄埋火。

check check 好 d  喎!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-31 11:28 AM 發表 查看引用來源

禾 5 話你 g !:smile_o13:
我明啦!你想試下邊個係乜年代既人之嘛!:smile_30:
你未聽過,我細細個就聽過呢個名咩!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 11:32 PM 發表 查看引用來源

錯,我不是老版。

呢度個個都係老版。我只不過是一個屁股痕的甜筒,要給咬吓打吓先至爽,我犯賤。

乜野禾最大先 ? :smile_o05: :smile_o05: hehe !!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-31 11:32 AM 發表 查看引用來源

錯,我不是老版。

呢度你點會唔係老版呢?!:smile_41:
現實你係老闆,網上又係老版。:smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-30 11:25 PM 發表 查看引用來源

我咪選擇理擦佢
順番條氣 !! 禾請你 水果 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆