上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  54.4k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 12:11 PM 發表 查看引用來源

50分 :smile_45:
3Q  就是一般般:smile_o03:

引用:
原帖由 貓仔太太 於 2010-5-20 12:10 PM 發表 查看引用來源
你真係咁清醒???:smile_o10:
點解非黑即白呢??圓點…碎花唔得咩……:smile_30: :smile_o15:
佢冇靚女係面前既時候係會清醒d :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:12 PM 發表
高佬:smile_o15: 大踏步 神情確威武..........:smile_o03:
龍兄......你好.....

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-20 11:31 AM 發表 查看引用來源

你咪玩啦.  比個吾鍾意既男人屌足5年就系為左簽証方便....

無錢既有簽証幾方便都無用.
有錢既你怕在大陸搵唔到辦法簽証咩.

:smile_o16:
對呀,今時吾同往日喇:smile_38:

引用:
原帖由 貓仔太太 於 2010-5-20 12:10 PM 發表 查看引用來源
你真係咁清醒???:smile_o10:
點解非黑即白呢??圓點…碎花唔得咩……:smile_30: :smile_o15:
嘿嘿! 隻猫泥左啦.........:smile_o15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 11:33 AM 發表 查看引用來源

你唔好再講喇, 我忍得好辛苦 :smile_o16:
呢句說話咁熟既

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-20 12:14 PM 發表 查看引用來源

佢冇靚女係面前既時候係會清醒d :smile_30:
哦……都好呀……起碼有清醒的時候…:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:09 PM 發表 查看引用來源
大家可否回應一下,自問國語水平是如何? 些些大家
以100分為滿分計
其實禾找了3個普通話導師,2個在cp,另1個在福田正骨水,因禾地讀書末學過,工作又沒有需要,所以糸靠上去實幹而學的

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-20 12:14 PM 發表 查看引用來源

你可以點???快快伸出上帝之手拯救她吧.....街上還有很多乞丐討食......也快快去拯救吧.......
您覺得好好笑嗎?我在這裡討論..您卻冷嘲熱諷
乞丐我不認識,,也不是我朋友..可以相提並論??

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-20 12:14 PM 發表 查看引用來源
3Q  就是一般般:smile_o03:
我國乳真係勁冇天份, 講左十年都有, 都仲係50分...
不過聽就ok, 不過我估都已經好過好多香港人,
起碼我跟女友溝通沒有問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆