上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 14)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.3k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-6 02:50 AM 發表 查看引用來源

哦.. 原來係咁..............
不過. 我成日都見到人地係咁-.-"
算啦............當豪比佢囉......:smile_o01:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-6 02:54 AM 發表 查看引用來源
多謝你呀:smile_o09:
:smile_13::smile_13:唔好咁啦!:smile_o05::smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-6 02:50 AM 發表 查看引用來源

你意c既.. 邊個邊個.. 係咪即係我呀?!?! 我叫阿蕉喎
叫你蕉仔啦.....:smile_15:

唔鐘意...我可以叫你大蕉架.....

我叫 口水佬.....人地改架.....我唔想...:smile_24: :')

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-6 02:54 AM 發表 查看引用來源

妳咪又係.......話我喎......妳仲唔乖乖地攬住妳個bb 訓
佢訓左喇:smile_44: ...我緊係上黎hea陣先訓啦:smile_44:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-6 02:50 AM 發表 查看引用來源
粗粗              水水                    yy        仲有就係....邊個邊個....:smile_o15:
gum...........幾時浦過黎架???

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-6 02:54 AM 發表 查看引用來源

唔係你責任仲有邊個喎!:smile_o01::smile_o01:

你會點暗先!......:smile_o10:
不過妳都話眼訓啦......下次妳訓唔着先啦....

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-6 02:55 AM 發表 查看引用來源

算啦............當豪比佢囉......:smile_o01:
係lor係lor....... 由佢啦. 你咁多分:smile_o01:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-6 02:56 AM 發表 查看引用來源
佢訓左喇:smile_44: ...我緊係上黎hea陣先訓啦:smile_44:
你~~~~唔係一心上來搵我咩!:smile_o04:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-6 02:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01::smile_o01:佢攪咩呀! 3個鐘..........:smile_o10::smile_o10:

:smile_44:唔好比k 知!我又唸左d 衰野!:smile_30::smile_30:
佢陪我咪成日夜訓囉

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-6 02:56 AM 發表 查看引用來源

叫你蕉仔啦.....:smile_15:

唔鐘意...我可以叫你大蕉架.....

我叫 口水佬.....人地改架.....我唔想...:smile_24: :')
可唔可以叫蕉女呀. 我係女仔喎-.-"
我地之前唔係有傾過計架啦咩 =.=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆