上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 52) 8/8 小鬼,心仔,雀仔生日唱k 派對

收藏  |  訂閱
1.5k  27.0k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 30/7/2009 15:49 發表 查看引用來源
:smile_o04: 8月8呀..甘我要差不多日子先答你去不去啦:smile_o13:
好呀...無問題...你唔去我會恨你一世囉~:smile_o03:

引用:
原帖由 gum717 於 30/7/2009 15:50 發表 查看引用來源

唔好咁啦.....小小心意...
咁我要囉~:smile_o10:

引用:
原帖由 宣萱 於 2009-7-30 03:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 5知點解D人甘鍾意去nWAY....
有時人地揀左,,我跟大隊的

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-30 03:50 PM 發表 查看引用來源
好呀...無問題...你唔去我會恨你一世囉~:smile_o03:
:smile_o04: 甘大獲..一世TIM呀....我儘量...因為我老細話今個月頭..我要去公會做迎賓..唔知係.1.8,15呢3日邊日:smile_o13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-30 03:48 PM 發表 查看引用來源
咁就決定去紅盒啦~:smile_o01:
新世紀好丫~:smile_o13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-30 03:51 PM 發表 查看引用來源
咁我要囉~:smile_o10:
唔好咁樣啦......就黎大過仔...

引用:
原帖由 mui 於 30/7/2009 15:51 發表 查看引用來源

有時人地揀左,,我跟大隊的
你放心...我決定去紅盒~:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 30/7/2009 15:53 發表 查看引用來源
:smile_o04: 甘大獲..一世TIM呀....我儘量...因為我老細話今個月頭..我要去公會做迎賓..唔知係.1.8,15呢3日邊日:smile_o13:
哦~咁做嘢緊要...你再話我知啦~:smile_o05:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-30 03:56 PM 發表 查看引用來源
你放心...我決定去紅盒~:smile_o01:
爸爸知我心水:smile_o01:

引用:
原帖由 mui 於 30/7/2009 15:54 發表 查看引用來源

新世紀好丫~:smile_o13:
係呀~就哂你出嚟啦~:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆