上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  536.2k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-11 15:24 發表 查看引用來源

我而家久不久都會問返老婆以前俾其他人扑嘅詳情
萬一老婆話其他人扑得舒服過你呢?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-11 15:24 發表 查看引用來源

我而家久不久都會問返老婆以前俾其他人扑嘅詳情
識玩一定係咁玩!

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-11 15:30 發表 查看引用來源
我會莫名其妙地更加興奮!

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-11 15:30 發表 查看引用來源
天外有天,人外有人,一定會有人強過自己,有咩好介意?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-11 15:50 發表 查看引用來源

天外有天,人外有人,一定會有人強過自己,有咩好介意?
正是!

(未update前,先交待吓Kenny嗰家姐一啲事先。佢叫Cherry,大Kenny五年。Cherry係靚,但佢只係一個非常「普通」嘅靚女,意思即係性慾好一般。佢同Steven發生「姊弟戀」上理床後,至發現Steven「天生異品」,仲意外地俾Steven扑到噴水。不過,根據Steven講,噴水對Cherry嚟講係一件非常痛苦兼且一啲都唔享受嘅事情。佢哋拍拖半年就分咗手。一年後,Steven就遇上Athena。我同Athena同Cherry係冇任何關係的。另外,原來我一直將個「扑」字寫成「仆」,非常抱歉。🙈🙈🙈)
星期一朝早9:00前我已經飛到返公司,當然第一時間搵Athena。嗰日佢又著返套深灰色one piece裙,睇唔出有突點,冇乜特別。但就好明顯睇得出佢有啲攰。我攞咗紙皮file行去佢個位,扮嘢要交文件俾佢。
點知。。。
Athena:今日好忙,我過多10分鐘要同老細出去見台灣嚟嗰班老細。
我:佢哋嚟咗香港?
佢:今日要同老細全日開會,同埋見一齊嚟嘅新sales。今晚仲要陪老細同佢哋食飯。聽日佢哋要上嚟見我哋同埋正式公報收購我哋。
我:咁我哋今晚咪冇得見面?
佢:冇辦法啦。
我:唔怪之得妳今日著得咁普通。
佢非常殺手feel地「兇」咗我一眼。。。
佢:好失禮你咩宜家?同埋枝豆知道咗我哋嘅事!
(枝豆係公司管數個日本仔花名,佢叫森本孝枝(Morimoto Takae),3X歲,因為塊面有好多一粒粒暗瘡,所以俾公司啲人叫佢做枝豆!佢喺典型日本男人。。。即係大男人無料又要扮有料到、又小氣記仇嗰隻!點解我咁記得佢?因為好快佢會同Athena、Ruby、同埋水姐發生一段小插曲!)
我:佢點知㗎?
Athena:佢今朝走埋嚟話禮拜五嗰晚見到我同你係地鐵站好親蜜一齊,佢仲話估唔到我放咗工著衫可以咁。。。大胆な(大膽)!
SHIT!!!  不過都唔緊要啦,反正台灣公司收購我哋已成定局,枝豆先生好快就執硬包服返日本!
我:咁。。。聽日妳仲會唔會見Kenny?
佢:我以後都唔會見Kenny同佢嘅朋友。仲有。。。我呢個月會晚晚去Steven屋企過夜。。。由今晚開始。我今朝返過屋企執咗啲衫。
我:吓?
佢:同埋。。。我應承咗做Steven 一個月女朋友。。。我宜家趕時間執文件,我今晚至同你解釋。
我:妳做Steven女朋友?咁我呢?
佢:你緊係我男朋友啦!放心,我冇變心。我同Steven只係做一個月男女朋友咋。今晚至解釋啦,等我電話。快啲走開啦,唔好阻住我做正經嘢!
咁即係點?Athena應𠄘做Steven一個月女朋友,但係我又係佢男朋友?咁。。。咁。。。即係佢個心分咗一半俾第二個男仔。。。起碼呢個月係咁?
WHAT THE FUCK???😱😱😱
睇住Athena同老細出門口,我心諗有冇攪L錯?又話剩係玩身唔玩心,宜家又話要做人女朋友,咁即係點?當時真係有啲迷惘同。。。嬲。突然我醒起尋日朝早added咗Steven,於是馬上開電腦log in。
居然,S已經online。
S:早晨,Win神兄。
我:Vincent,唔係Win神。
S:咁你做股票,緊係要Win啦。
我:喂!你條友究竟同我女朋友攪緊乜嘢?佢突然話要做你乜9一個月女朋友,仲要晚晚去你度過夜!
S:佢已經話咗你知啦?其實打ICQ好似攰,不如我 call你傾?
我:宜家冇時間,開工。食晏先。有冇我電話?抄低。。。90X07XX9。12:30call我,準時!
其實嗰朝一樣都係咁清閒。但我想俾自己少少時間冷靜一下。如果要聽Athena解釋,起碼要到今晚唔知幾點至有得聽,我冇呢個耐性,等唔切。而且我都想聽聽Steven嘅解釋,再加埋今晚Athena嘅解釋,成件事就應該清色好多。但當時我真係有啲嬲,我需要冷靜。所以我至叫鯨魚中午call我。
果然,Steven好準時12:30 call我。當時我係太古廣場裡面間Hong Kong Record行緊。
Steven:Vincent哥,得閒嗎?
我本來想扮寸同嬲。。。但我充滿污糟嘢又邪惡嘅大腦叫我聽吓Steven嘅解釋同埋究竟Athena同佢想玩乜。所以我決定如果有乜唔對路至開火。
我:得。為咗聽你解釋,我連晏都冇食。唔嗱該你拿拿聲講清講楚究竟發生嘅乜嘢事!
S:Vincent哥,唔好動氣先。其實我唔係要搶走Athena。我亦都冇可能搶得走佢,因為佢真係好愛你,同埋我下個月聖誕節過埋我就會離開香港㗎啦。(當時已經11月尾)
我:離開香港?去邊?
S:英國。我老豆想要我過英國讀書。佢話香港冇前途,想我去英國讀埋個會計,以後幫佢手。
我:你老豆喺英國?
S:我一個人過去咋。佢喺上海。
我心諗原來佢係國內有錢人家嘅細路。後來我至知佢阿爸喺大陸做出口生意,做得都好大吓,搵到大錢。所以Steven係名副其實嘅「富二代」。但佢阿媽喺Steven 12歲嗰個年過咗身(應該又係cancer),佢老豆無耐就娶咗個又靚又後生嘅二奶。當時只有14歲嘅Steven接受唔到,行為變得好反叛,新阿媽頂唔順佢,所以佢老豆就送咗佢嚟香港親戚屋企住。點知Steven比喺上海時仲反叛多N陪!連收留佢嘅親戚都頂唔順。佢老豆唯有請個工人,租咗層位於九龍塘千幾尺豪宅,由佢自生自滅。點知條友又大腦發達居然又玩得又讀到書!結果入咗城大修會計。
我:咁你哋想點呀宜家?
S:我想問你借Athena俾我做一個月女朋友。我去英國前就會同佢「分手」㗎啦。
我:喂,你星期二、四,同星期日都扑到Athena啦,到時佢都係你女朋友咁滯啦,做乜仲要借?完全唔明!
S:或者咁講,我想我喺香港最後呢一個月,晚晚都可以同Athena一齊食飯、沖涼、做愛、攬住裸睡、一早瞓醒再做愛。星期六同星期日邊度都唔去,剩係喺張床上扑佢!
我:你咁勁應該大把女啦。唔好霸住Athena啦,你頭先都話佢好愛我,佢喺我㗎。
S:Athena同其他女仔唔同㗎。你知唔知Kenny嗰家姐以前係我女朋友。
我:知。
S:講到靚,佢算有料到。但佢為人好9寸、又巴辣,講嘢完全唔留情面,最慘係佢上到床成個木魚咁,點摸點攪點插都冇反應!就算扑到佢噴水,佢居然話我攪佢攪到失禁,仲嬲我一個禮拜!真係屌佢老X!
唔L係呀?咁都得?😳😳😳
S:大學𥚃面啲女仔,個個都係港女經典!有好多保守,仲有保守過啲修女,唔小心揩到都嗌非禮!玩得嗰啲好多都比豬扒仲豬扒!靚嗰啲就扮晒清高!追佢哋出錢唔緊要,最慘係做到好似佢哋隻狗咁!屌!但Athena就完全唔同。。。
我:有乜唔同?
S:佢好溫柔又就得人!佢幾乎冇脾氣咁滯。樣未必係最靚,但我就覺好㯲睇,身材啱啱好,夠晒自然又有女人味。仲夠膽玩而且扑嘢超級好反應!佢叫床把聲又叫得好柔情又淫,係男人聽到都會好興奮!
屌嗱星,我夠知啦。。。
S:佢完全係我心目中女神典範!百年難得一見呀!
我:大佬,有冇咁誇張呀?

為咗令大家更加容易明白Steven喺電話講咗啲乜,跟著落嚟呢一段我會用Steven視覺出發。
「嗰日好日都唔會搵我嘅大滾友突然call我,話今晚有條正痴女玩,問我去唔去。其實如果佢唔係我前度個細佬,我一早就打柒佢!不過嗰晚又冇乜嘢做,又成個禮拜冇叫雞,谷得好辛苦。好,咁咪去囉。等咗十零分鐘,終於見到條友拖住一個有著衫等如冇著衫嘅女仔嚟到。嘩!乜個女仔咁勇敢呀?奇就奇在條女唔係普通𡃁妹喎,有啲成熟味,同佢嘅出位打扮一啲都唔襯。不過,條女身材就好骨肉均𧗽,有波有籮,但正常size,好自然。可惜就係細粒咗啲。反而佢個樣。。。斯斯文文,好似好正經,但望真啲對眼。。。又大又水汪汪,好似識得笑又識得勾引人咁,淫眼!
屌你老X!無嗱99又係多兩條友!最X憎玩group,又多人又麻煩!我問條女叫乜名,佢問返我想知中文定英文名!我話兩個都想知,如果有埋非洲名我都要知。佢聽完就笑咗出嚟。。。佢笑容好。。。warm。佢話中文名叫盈盈,英文叫Athena。我話Athena意思係愛神喎,妳「扑」唔「扑」愛?佢又甜笑,跟住仲話自己非常「扑」愛歡樂傳萬家!
咦?呢個係Athena有料到喎。
Kenny冇嗱99除衫打波!真係9人即係9人!宜家緊係帶條女去扑嘢,入乜9樽!入條女就真!Athena見到Kenny打波,佢都莫明其妙。我話不如坐埋一邊等,佢話好。我向下俯視,我估Athena對波應該好有彈力好好揸。突然佢望住我問我做乜偷窺佢?仲問我望到啲乜?我話偷窺到對「含苞待放」嘅奶奶!今次佢用對又大又淫嘅眼望住我淫笑!我突然有種過電感覺。我話佢笑容好吸引,佢問我鐘唔鐘意!緊係鐘意,咁有女人味!比Cherry扮晒上菜正一萬陪!我同佢講話Kenny同我講妳好做得,佢夠膽死話一陣你咪知囉!夠直接爽快!Kenny真係行運,上ICQ都溝到呢條靚菜。
嗰條乜水占士一見人就飛擒大咬狂咀人!屌!我都想咀!但冇位埋「口」!唔得,我忍唔住。我見附近只有一條儍9企喺到左望右望,我膽搏膽伸手入Athena條波褲去探險!嘩!超多西毛,咦,個gap好有肉地喎,而且仲已經濕9晒!我用食指撩個gap,點知一吓就撩到一粒勃起咗嘅陰核!佢好姣咁呀咗一聲,就擰轉面對住我好姣咁笑咗一笑,然後就同我深喉接吻!嘩!佢條脷又軟又好吮。但條仆街占士呢個時候就走去舐Athena條頸,仲學我伸手入件T去揸Athena對波!Athena微微咁震,反應超好!睇嚟今次執到件好嘢!

PS - Steven邪惡角度未寫完,會繼續update。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-11 16:58 發表 查看引用來源
(未update前,先交待吓Kenny嗰家姐一啲事先。佢叫Cherry,大Kenny五年。Cherry係靚,但佢只係一個非常「普通」嘅靚女,意思即係性慾好一般。佢同Steven發生「姊弟戀」上理床後,至發現Steven「天生異品」,仲意外地俾Steven扑到噴 ...
就係咁做咗Steven一個月女朋友?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-11 16:58 發表 查看引用來源
為咗令大家更加容易明白Steven喺電話講咗啲乜,跟著落嚟呢一段我會用Steven視覺出發。
「嗰日好日都唔會搵我嘅大滾友突然call我,話今晚有條正痴女玩,問我去唔去。其實如果佢唔係我前度個細佬,我一早就打柒佢!不過嗰晚又冇 ...
好正呀!睇下Steven之後點樣屌Athena!😬

引用:
「嗰日好日都唔會搵我嘅大滾友突然call我,話今晚有條正痴女玩,問我去唔去。其實如果佢唔係我前度個細佬,我一早就打柒佢!不過嗰晚又冇 ...
果一個月 係咪日日中出😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆