上一頁下一頁
發新話題

QQ貼相區

收藏  |  訂閱
974  218.8k

引用:
原帖由 wataru 於 2008-12-16 21:54 發表 查看引用來源

我需要紙巾抹鼻血呀﹗   
妳不是用來擦下面的嗎  :smile_38:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-16 21:50 發表 查看引用來源

C兄我宜家好少溝女啦,無咩女值得我出手(口氣不小)
有個酒吧老板娘想淫我都唔柒理佢   
上面太把QQ女崇拜教主大人..

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-16 09:58 PM 發表 查看引用來源

上面太把QQ女崇拜教主大人..

崇拜毛爺爺就是真的:smile_46: :smile_46:
宜家囡囡發夢都想著點樣搵多幾條水魚   

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-16 22:23 發表 查看引用來源

崇拜毛爺爺就是真的:smile_46: :smile_46:
宜家囡囡發夢都想著點樣搵多幾條水魚    
教主果然道出真理...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-17 04:55 AM 發表

教主果然道出真理...
永遠都是我們的毛主席最大啦﹗

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-16 09:50 PM 發表

C兄我宜家好少溝女啦,無咩女值得我出手(口氣不小)
有個酒吧老板娘想淫我都唔柒理佢   
那件珠海妹妹真系甘利害﹗如果系甘﹗不如順下佢意﹐收山啦﹗﹗﹗有機會出黎偷食都是樂趣呀﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2008-12-17 08:59 AM 發表 查看引用來源

那件珠海妹妹真系甘利害﹗如果系甘﹗不如順下佢意﹐收山啦﹗﹗﹗有機會出黎偷食都是樂趣呀﹗﹗﹗
珠海妹就係太利害,做了好多十面埋伏小動作~機心太多:smile_39: :smile_39:

情人是一流..老婆就要考慮了:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-16 08:31 PM 發表 查看引用來源
換下口味,唔貼大波

...
I like her sexy hair:smile_30:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-12-17 16:04 發表 查看引用來源

珠海妹就係太利害,做了好多十面埋伏小動作~機心太多:smile_39: :smile_39:

情人是一流..老婆就要考慮了:smile_27: :smile_27:  
如果做老婆機心太重  咁就好辛苦啦 :smile_39: :smile_39:
咁真係要諗諗 :smile_38:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-12-17 18:04 發表 查看引用來源

如果做老婆機心太重  咁就好辛苦啦 :smile_39: :smile_39:
咁真係要諗諗 :smile_38:  
真係驚龍兄要退隱江湖....

好似阿九叔咁:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆