上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  50.2k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-2-24 09:14 AM 發表 查看引用來源

抖一日先再試就唔係recovery run架啦
慢跑跑鬆返個人
醒喎🤗🤗🤗

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-24 12:48 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我已40+,下年應該會有更多年青爸爸參加,睇下到時仲爆唔爆得起先~
師兄攞銅牌咁開心!女女實係好開心慶祝。

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-24 08:31 AM 發表 查看引用來源
morning all
去晨運先
呢幾日忽冷忽熱咁…

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-2-24 01:19 AM 發表 查看引用來源

師兄識簡呀下
盲,我就唔怕剝剩條底橫嘛~~HAHA........講笑遮.

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-2-24 09:14 AM 發表 查看引用來源

抖一日先再試就唔係recovery run架啦
慢跑跑鬆返個人
係架咩?堅唔識野,好好.今日睇下試唔試到先,但我.....行路都酸酸地喎家陣,HAHA.......

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-24 10:58 AM 發表 查看引用來源

師兄攞銅牌咁開心!女女實係好開心慶祝。
佢開心架,因為平時玩,佢係跑得快過我架嘛,咁今次佢咪講:下次佢都跑,就一定得添啦,因為佢不嬲跑得快過我架嘛.

最開心係領獎時,爸爸都抱住小朋友影相既,個氣氛係唔錯既.
只係我暗啞底大脾酸痛緊遮,HAHA........
今日家長日,老師讚:嘩,阿爸爸原來你跑得好快架喎.我答:多謝多謝.
我就諗,其實妳知唔知我係邊個既爸爸先,HAHA.......

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-24 08:31 AM 發表 查看引用來源
morning all
去晨運先
我想問,你早上跑,會唔會食少少野先跑,定跑完才食呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-24 11:41 AM 發表 查看引用來源

我想問,你早上跑,會唔會食少少野先跑,定跑完才食呢?
唔食野會好肚餓架

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-2-24 11:55 AM 發表 查看引用來源

唔食野會好肚餓架
妳晨跑會食咩呢?
我聽人講食蕉,一條,之後去跑.
但好唔好,我又真係唔太懂.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-24 11:40 AM 發表 查看引用來源

佢開心架,因為平時玩,佢係跑得快過我架嘛,咁今次佢咪講:下次佢都跑,就一定得添啦,因為佢不嬲跑得快過我架嘛.

最開心係領獎時,爸爸都抱住小朋友影相既,個氣氛係唔錯既.
只係我暗啞底大脾酸痛緊遮,HAHA....... ...
哈哈,老師個世界key... 咁講實啱聽。

不過如果玩二人三足就難度高好多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆