上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.2k

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-7 12:40 AM 發表 查看引用來源

呢排間直災難一單接一單 , 繼迷茫.心亂之後
諗住買 d 野 tum 下自己 , 點知一波七折 (我冇打錯 , 真係七折) , 最後仲要失望而回

唉 , 真係灰到爆 , 咩心情都冇哂
件事過咗去,就唔好俾佢影響心情。呢啲係對自己既磨練。

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-7 00:40 發表 查看引用來源

呢排間直災難一單接一單 , 繼迷茫.心亂之後
諗住買 d 野 tum 下自己 , 點知一波七折 (我冇打錯 , 真係七折) , 最後仲要失望而回

唉 , 真係灰到爆 , 咩心情都冇哂
有沒有想過是因你心理太差,影響了判斷? 所先被打了7折?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-7 09:29 AM 發表 查看引用來源
同H係埋一齊, 如果你問我, 其實可以算係淡淡無味, 因為佢係一個生活好欠乏味既人, 佢天生同人溝通關係唔叻, 做就左佢身邊無咩朋友, 女性朋友少男性朋友就更少, 再加上佢個讀MASTER既朋友對佢態度, 所以呢佢的確係一個 ...
H 同 Wendy 好唔同風格。同個46歲可能好玩啲?

引用:
原帖由 白痴BB 於 2013-12-7 09:50 AM 發表 查看引用來源

我行開幾日你就十幾頁,我尋晚睇到訓著左,一起身又再追…
謝謝你支持, 師兄, 希望你看得開心

引用:
原帖由 cdrom68 於 2013-12-7 09:56 AM 發表 查看引用來源
師兄, 拚完要多休息啊....咁早起身update...
答應了, 就要做到呀

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-7 10:26 AM 發表 查看引用來源

有沒有想過是因你心理太差,影響了判斷? 所先被打了7折?
同意架!  如果可改變到自己既心態, 外在所有野都會有所改變.....:smile_46:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-7 10:03 AM 發表 查看引用來源
Gd morning everybody
真係feel到H好淡下喎...
早晨呀, 我回想, 我同佢之間既關係, 可能只係因為工作上相遇大家各取所需, 真正建基於感情, 我相信只係一小部份

引用:
原帖由 zozoxxx 於 2013-12-7 10:13 AM 發表 查看引用來源
Good morning!
始終說話咁倔強咁要面子對身邊人是很難相處,
時間久了新鮮感過了
似乎變得平淡冇味

Wendy 你也夠膽搞,你也肯吃得辣
zozo, wendy唔係我夠膽攪, 係佢夠膽開聲呀.......... (遲下你就會明白)

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-7 10:17 AM 發表 查看引用來源
當初H幾投入架喎,到最尾個結局係咁,個轉變都幾大。不過佢性格咁掘和不善與人溝通,呢個 ending 都有可能既。

其實大家感情溝通層面比較少, 佢可能只係我身上想找一些佢男朋友比唔到既野, 當佢肯定左同男朋友結果後, 當然就唔再需要我

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-7 10:22 AM 發表 查看引用來源

好多時都是性格定成敗,世間上豈有那無緣無故的愛,也沒有無緣無故的恨.
H 一向都是一個從心所慾的人吧, 她都知你們根本沒有結果,她是聰明的,只是執著"愛的問題".
師兄睇得好通透, 好野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆