上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第十四回)祝靚女蒲蒲7月24日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 03:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 我一早話我唔夜訓得架啦...你當我講笑架:smile_o06: ~~出去玩天光另計呀下:smile_o05:
下次又天光囉:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-21 03:12 PM 發表 查看引用來源
陣間會同d女過去買校服,順便試下囉:smile_o01: :smile_o01:
希望你地鍾意啦...我就好鍾意食

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-21 03:11 PM 發表 查看引用來源

頌富商場...係M記個層...金暹邏...香葉肉碎炒飯
有d辣喎
@@未去過WO我~

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-21 03:14 PM 發表 查看引用來源

希望你地鍾意啦...我就好鍾意食
我驚d女唔鐘意咋............
我都無乜所謂既:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 03:15 PM 發表 查看引用來源

@@未去過WO我~
有邊度你會去過架:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-21 03:13 PM 發表 查看引用來源
下次又天光囉:smile_o01: :smile_o01:
:smile_o01: 有咩難....等你搞活動~~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 03:15 PM 發表 查看引用來源

@@未去過WO我~
試下囉,都ok...價錢普通,可以接受

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-21 03:16 PM 發表 查看引用來源
有邊度你會去過架:smile_38: :smile_38:
天耀樓下既商場..同埋新北江~~:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 03:17 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 有咩難....等你搞活動~~
天光既活動有好多咩:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 03:18 PM 發表 查看引用來源
天耀樓下既商場..同埋新北江~~:smile_o01: :smile_o01:
無喇:smile_45: :smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆