上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 7)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 K型人 於 2009-5-31 06:17 PM 發表 查看引用來源
hi~靚女(張相呀):smile_o15: :smile_30:
 佢係勁靚 !

引用:
原帖由 K型人 於 31/5/2009 18:18 發表 查看引用來源
男魔鬼:smile_o01: :smile_o01:
點呀...幾時飲酒呀~~~:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 06:06 PM 發表 查看引用來源
再諗諗~~~
諗個好聽少少既名呀.....................阿哥:smile_o06:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-31 06:17 PM 發表 查看引用來源

老實講,你咁q 多問題,你唔去引度問!
這裡你傾計呀!我都忍左你.....你再問我唸都唔會有人答你!
你不如搵個合你用的地方問啦!我地真係唔q 想再見到你問咁q 多野囉!

(如果大家唔認同我講可以當我無講啦 ...
引版d人肯答 ???

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-31 06:17 PM 發表

老實講,你咁q 多問題,你唔去引度問!
這裡你傾計呀!我都忍左你.....你再問我唸都唔會有人答你!
你不如搵個合你用的地方問啦!我地真係唔q 想再見到你問咁q 多野囉!

(如果大家唔認同我講可以當我無講啦 ...
:smile_o06: 知心呀:smile_o06: 我...我忍左口好耐喇...:smile_o06: 你好...型呀!!

引用:
原帖由 wingmei 於 31/5/2009 18:14 發表 查看引用來源

都幾架 仲可以做自己野:smile_30:
可以早走已經足夠喇~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-31 06:20 PM 發表 查看引用來源
點呀...幾時飲酒呀~~~:smile_o01: :smile_o01:
我係唔係要入會先有酒飲呀:smile_o10: :smile_o01:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-31 06:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06: 知心呀:smile_o06: 我...我忍左口好耐喇...:smile_o06: 你好...型呀!!
sorry!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-31 06:20 PM 發表 查看引用來源
 佢係勁靚 !
點解我日日對住佢都唔覺既:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 31/5/2009 18:20 發表 查看引用來源

諗個好聽少少既名呀.....................阿哥:smile_o06:
仲諗緊....:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆