上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.4k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-31 10:34 AM 發表

話說我第一次楂(平日),好多一pair pair男女見到,男見到口當然說On9,但個心就....女既就98.88%一定羨慕,又可以叫花店送:smile_o09:
根據陳七@監察事務所非正式統計:無論上面定下面,10個女仔,9個希望在人面前收到 ...
我認為係全世界的女仔都希望收到花。

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-31 10:29 AM 發表 查看引用來源

呢 d 咪就係有 heart 囉!
貢你係咪成日都咁有heart呢?!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 10:36 PM 發表 查看引用來源

我認為係全世界的都希望收到花。
u really understand.. what 女仔 wants ?

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-31 10:48 AM 發表

u really understand.. what 女仔 wants ?
it depends la.:smile_40:

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2011-8-30 09:20 PM 發表 查看引用來源
香討荷蘭橙,夜遊團金句 :

版主冇條件為團長服務,團長冇條件為淫民服務。大家早晨  
禾以為沉區的人..熱情豪邁...
原來都有d唔係...聽到巧門..........
不如出門口打wok 勁...了事算 l a ........巧煩!!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 10:49 PM 發表 查看引用來源

it depends la.:smile_40:
平時有冇買花tum 老虎?

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-31 10:59 AM 發表

平時有冇買花tum 老虎?
On special occasions, yes !!!  但平時間 5 中都會去花墟一起買花花!我自已選購就最喜歡香檳百合,要大冧個種。

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-31 10:36 AM 發表 查看引用來源

我認為係全世界的女仔都希望收到花。
有時有意想不到既收獲:smile_o10:

係喎,龍 E 呢兩日無出現啊!:smile_41:

花花,你收埋他???:smile_41:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 11:04 PM 發表 查看引用來源

On special occasions, yes !!!  但平時間 5 中都會去花墟一起買花花!我自已選購就最喜歡香檳百合,要大冧個種。

巧香.........

禾最中意次姑花同蓮花....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆