上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.9k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-11 11:03 發表 查看引用來源

暫時無,
好認真講, 除非香港已經無野值得我留戀
如果唔係 我未有打算走
去得多地方, 會發現周圍都有特色好同有特色唔好; 香港都唔係太差, 只係可以再好D

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-11 11:07 發表 查看引用來源

去得多地方, 會發現周圍都有特色好同有特色唔好; 香港都唔係太差, 只係可以再好D
去旅行就到到都好...長住..都係自己最熟悉既地方最舒服...

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2017-5-10 11:35 PM 發表 查看引用來源

對波波巧勁喎 :smile_47:
ER, 失敬失敬:smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 2017-5-11 08:18 AM 發表 查看引用來源

你真係好啦。不過得番1星期編行程好頭痛,我上次去日本已經恔水,但都有十幾日。
係架係架, 我好好架
快D搵個好男人要左我

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-11 11:07 AM 發表 查看引用來源

香港唔係差, 只係OVERALL暫時未見到一個好好既未來

引用:
原帖由 siopang 於 2017-5-11 11:15 AM 發表 查看引用來源

去旅行就到到都好...長住..都係自己最熟悉既地方最舒服...
我鄉下都好舒服架:smile_o06:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-5-11 11:15 AM 發表 查看引用來源

🙌🏻🙌🏻🙌🏻

話說 琴晚比隻有翼既小動物騷擾左成晚, 今朝起身又發覺隻手指損左又流血 ..
借問有咩小動物會夜晚咬人:smile_o08:  ..
我知我咁問好低能..但我完全諗唔到係咩小動物..
我肯定係有翼既, 係咁飛入人地耳仔:smile_o02:
即使係識飛既強哥, 應該都唔會咬人掛?:smile_o16:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-11 11:54 AM 發表 查看引用來源
話說 琴晚比隻有翼既小動物騷擾左成晚, 今朝起身又發覺隻手指損左又流血 ..
借問有咩小動物會夜晚咬人:smile_o08:  ..
我知我咁問好低能..但我完全諗唔到係咩小動物..
我肯定係有翼既, 係咁飛入人地耳仔:smile_o0 ...
係咪你瞓覺個陣郁⋯佢以為你攻擊佢至咬你
小強好似會咬人

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-11 11:56 AM 發表 查看引用來源

係咪你瞓覺個陣郁⋯佢以為你攻擊佢至咬你
小強好似會咬人
我承認我反訓既, 但係..嚇到成晚訓唔到咁 ..
我又睇唔到係咩黎 今朝起身搵又搵唔到:smile_o08: ..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆