上一頁下一頁
發新話題

即使他能給予我肉體高潮,但沒法嬴得我的心.

收藏  |  訂閱
3.0k  114.4k

引用:
原帖由 st999631 於 2011-10-8 04:59 PM 發表 查看引用來源
我有三個...上黎玩同出POST用兩個(公開晒既),BT區用一個:smile_35:
我老婆有兩個...:smile_35:

熾仔,呢啲嘢下次自己問你老大rex好啦,依家要森叔答你呢個問題,我珍系咩架都比你掉清啦!

你用"st999631""我係邪流丸"自己搵啦
引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-10-8 05:04 PM 發表 查看引用來源
點解我唔知你出過po

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-8 05:07 PM 發表 查看引用來源
熾仔,呢啲嘢下次自己問你老大rex好啦,依家要森叔答你呢個問題,我珍系咩架都比你掉清啦!
我岩岩唸住, 今晚又出下我既故仔, 睇下開個新account, 定係用番呢個account好之麻...
我本身呢個account, 原本都唔係唸住玩引板既~ 只係俾妳吸引左入黎麻...

上黎玩唔好分AB...大家平等姐:smile_35:
引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-8 05:07 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 st999631 於 2011-10-8 05:13 PM 發表 查看引用來源
上黎玩唔好分AB啦...大家平等姐:smile_35:

我家下教緊仔呀!!

引用:
原帖由 wccitycc 於 2011-10-8 05:13 PM 發表 查看引用來源

我岩岩唸住, 今晚又出下我既故仔, 睇下開個新account, 定係用番呢個account好之麻...
我本身呢個account, 原本都唔係唸住玩引板既~ 只係俾妳吸引左入黎麻...
我由頭到尾都係得依個acc,仲有一個係朋友向我家開左,之後冇用過既

Sorry:smile_35:
引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-8 05:15 PM 發表 查看引用來源
我家下教緊仔呀!!

回覆802 #的帖子

引用:
原帖由 st999631 於 2011-10-8 05:11 PM 發表 查看引用來源你用"st999631"同"我係邪流丸"自己搵啦  
記起喇:smile_40:

引用:
原帖由 wccitycc 於 2011-10-8 05:13 PM 發表 查看引用來源

你出少句聲啦,自己問rex肥波!聽到未?

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-8 05:18 PM 發表 查看引用來源
你出少句聲啦,自己問rex肥波!聽到未?
yes madam.....:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆