上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.5k

香討荷蘭橙夜遊團金句 :

版主冇條件為團長服務,
團長冇條件為淫民服務

大家早晨 !

:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2011-8-30 10:29 PM 發表 查看引用來源

香討版主又點會江郎才盡 , 單係見習版主 , 偶像一句 , 認真就輸了 , 真係令人回味又回味呀 !

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=15088660&extra=&page=4

:victory ...
以為啊:smile_38: 帶番:smile_53: 咪左貼右貼冒認老師啦:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-8-30 08:33 PM 發表 查看引用來源

巨頭不如送生果+ 花 啦 !!

西瓜   + lok柚  ............... +  無忘我 !

http://upload.wikimedia.org ...
睇到我扯晒旗:smile_47:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-31 10:08 AM 發表

睇到我扯晒旗:smile_47:
大頭,早晨,咩境?:smile_41:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-30 05:43 PM 發表 查看引用來源

貢學你送一束一打都佰幾啦,我送一束60-70,咪送2日先囉,當大頭佢收到好result就唔貴,千祈唔好送郁金香:smile_38: :smile_38:  
其實上面D女喜歡收花嗎:smile_41: :smile_14:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-31 10:10 AM 發表 查看引用來源

大頭,早晨,咩境?:smile_41:
早晨~版主~~好似冇咩野甘~昨天打左4次電話,1個短訊...全收 冇5聽

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-31 10:11 AM 發表 查看引用來源

其實上面D女喜歡收花嗎:smile_41: :smile_14:
甘你想唔想送先:smile_o10:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-31 10:18 AM 發表 查看引用來源

甘你想唔想送先:smile_o10:  
喺上面揸住束花..好似:smile_o05:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-31 10:24 AM 發表

呢 d 咪就係有 heart 囉!

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-31 10:24 AM 發表 查看引用來源

話說我第一次楂(平日),好多一pair pair男女見到,男見到口當然說On9,但個心就....女既就98.88%一定羨慕,又可以叫花店送:smile_o09:
根據陳七@監察事務所非正式統計:無論上面定下面,10個女仔,9個希望在人面前收到花

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆