上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友 -part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

軍曹早晨~~:smile_15:

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 16-8-2009 12:05 發表 查看引用來源

鬼王之王大人!

小弟對大人之敬仰,如滔滔江水,連綿不絕!

簡直係五體投地!七個一皮!
(幾時開班傳授小弟一招半式?!)
我絶對佩服大哥的文采 :smile_o06:
文又得, 武又得, 入廚房又得, 出廳堂又得~:smile_o06: :smile_o06:
絶對係難得一見的"好男人" :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 hk_meow 於 2009-8-16 12:10 PM 發表 查看引用來源

文又得, 武又得, 入廚房又得, 出廳堂又得~:smile_o06: :smile_o06:
絶對係難得一見的"好男人" :smile_o05: :smile_o05:
咁係唔係叫做文通武略??

引用:
原帖由 hk_meow 於 2009-8-16 12:10 PM 發表 查看引用來源

咦,你又認識鬼王?
真係好出名咁喎

引用:
原帖由 藍色車厘子 於 16-8-2009 12:19 發表 查看引用來源

咦,你又認識鬼王?
真係好出名咁喎
我係佩服"軍曹大哥"呀, 唔係鬼王:smile_o04: :smile_o04:
唔係大哥嬲左我唔幫我一齊煮飯仔俾樓主同7風sir食咪死:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 hk_meow 於 2009-8-16 12:27 PM 發表 查看引用來源

我係佩服"軍曹大哥"呀, 唔係鬼王:smile_o04: :smile_o04:
唔係大哥嬲左我唔幫我一齊煮飯仔俾樓主同7風sir食咪死:smile_o14: :smile_o14:
軍曹軍曹
會不會有一班軍曹...
那套卡通超爆笑呀

引用:

咁誇獎我呀!我只係擔得抬得食得瞓得!

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-8-16 12:48 PM 發表 查看引用來源

咁誇獎我呀!我只係擔得抬得食得瞓得!
抬得
幾man呀

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-16 10:47 AM 發表 查看引用來源

我地吾好再响人地個post 吹水..........廢事比樓主鏟:smile_o03: :smile_o03: :smile_43: :smile_43: :smile_43:
我唔會咁既

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-8-16 12:05 PM 發表 查看引用來源

鬼王之王大人!

小弟對大人之敬仰,如滔滔江水,連綿不絕!

簡直係五體投地!七個一皮!
(幾時開班傳授小弟一招半式?!)
原你你和他是一儻的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆