上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【143】

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-18 12:43 PM 發表 查看引用來源

聽完告訴你呀,雅雅,謝你歌,歌是人的反影.請問對不對呀:smile_44:
唔係啩

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-5-18 12:45 PM 發表 查看引用來源
咁刀得呀.....:smile_27:
d 大大典做野架:smile_39:
興之所致囉

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-18 12:46 PM 發表 查看引用來源
我聽完了雅雅的歌了,覺得有D傷感呀:smile_13:
喊啦

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-5-18 12:47 PM 發表 查看引用來源
咁禾就牛扒啦..........:smile_30: :smile_30: :smile_30:
七成熟

引用:
原帖由 athenaching 於 2009-5-18 12:48 PM 發表 查看引用來源

我讀書時....我老師都話我多愁善感....我覺得自己是雙重性格....:smile_13:
感咩呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-18 12:51 PM 發表 查看引用來源

這也對呀,不過,80年代的歌是字優美.也反影了社會的平穩(個時),我也在求學,真是很喜歡城市民歌.也有少女情懷.人生是最美的時光就停留在,,,,,,,,
咁複雜

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-18 12:52 PM 發表 查看引用來源

唔係雜扒就萬幸了:smile_30: :smile_30: :smile_30:
俾人扒..............銀包

引用:
原帖由 athenaching 於 2009-5-18 12:52 PM 發表 查看引用來源

由佢地啦.....都係個句....又唔可以換靚仔.....:smile_30::smile_30:
我俾返啲分你啦

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-5-18 12:53 PM 發表 查看引用來源
好多人都係咁架......:smile_38: 唔洗驚...........因為.....禾都係:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你又點呀

引用:
原帖由 athenaching 於 2009-5-18 12:54 PM 發表 查看引用來源

以前啲人文化修養高很多.....
有幾高

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆