上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.4k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-30 05:23 PM 發表

無不直呀!!!:smile_41: :smile_41:
我怕大頭話貴!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 05:38 PM 發表 查看引用來源

我怕大頭話貴!
貢學你送一束一打都佰幾啦,我送一束60-70,咪送2日先囉,當大頭佢收到好result就唔貴,千祈唔好送郁金香:smile_38: :smile_38:

:smile_42: 平時同d g朋9友 吹水演酒就唔貴:smile_42:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-30 05:44 PM 發表
:smile_42: 平時同d g朋9友 吹水演酒就唔貴:smile_42:
咪咁啦,無乜聽佢話去演架!

咁要不要大頭買埋生果呀!!!

用紙袋,加紅繩,仲要加埋頂個塊紫紅色的紙!咁先夠型啊!:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-30 05:44 PM 發表
七兄,5 係喎!你好處用緊你隻手指指緊我喎!:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-30 05:53 PM 發表 查看引用來源

七兄,5 係喎!你好處用緊你隻手指指緊我喎!:smile_03::smile_03::smile_03:
見習版主兄,唔好學d人,下下用人家隻手指 咪人地以為d台d版主江郎才盡就唔好啦 你咪下貢仲有隻手指呢:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-30 06:24 PM 發表

見習版主兄,唔好學d人,下下用人家隻手指 咪人地以為d台d版主江郎才盡就唔好啦 你咪下貢仲有隻手指呢:smile_30: :smile_30:  
係喎係喎,用個隻大手指咪無手指指返轉頭羅!

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-30 02:12 AM 發表 查看引用來源

咩花:smile_41: :smile_41:
巨頭不如送生果+ 花 啦 !!

西瓜   + lok柚  ............... +  無忘我 !

我用黎趙你...你C忽.恨...我比你8 次 happy... 你應該無忘我 !!

究然 delete我......我回家吧 !!

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-30 06:24 PM 發表 查看引用來源

香討版主又點會江郎才盡 , 單係見習版主 , 偶像一句 , 認真就輸了 , 真係令人回味又回味呀 !

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=15088660&extra=&page=4

半斤八兩

Let's hear this song.
To someone it may concerns:

http://www.youtube.com/watch?v=P7-R1iM0Hv4&feature=related

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆