上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.3k

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-26 02:06 PM 發表 查看引用來源

會架! 你俾唔俾我打先:smile_13:
打邊到都得, 係唔可以打面同打啷啷,.....

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 04:49 AM 發表 查看引用來源
响2009年6月17日, 小弟第一次响引版開帖 (我與19yrs女網友的醉人經歷), 但估吾到反應竟然咁好, 話咁快就過100頁而爆帖, 假如您未睇過的話, 請 click 入下面條 link 睇睇…….
多謝!

http://www.disc ...
邊等邊打, 快d唔該:smile_30:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-26 02:03 PM 發表 查看引用來源

我想請你食一樣野
Lemon 唔知arm 唔 arm 呢

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-6-26 02:08 PM 發表 查看引用來源

係打邊到都得, 係唔可以打車轆先真:smile_45:

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-6-26 02:10 PM 發表 查看引用來源

哩D...我話唔到事架喎....

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 04:49 AM 發表 查看引用來源
响2009年6月17日, 小弟第一次响引版開帖 (我與19yrs女網友的醉人經歷), 但估吾到反應竟然咁好, 話咁快就過100頁而爆帖, 假如您未睇過的話, 請 click 入下面條 link 睇睇…….
多謝!

http://www.disc ...
等你下文
:smile_40:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-6-26 02:08 PM 發表

打嘴都唔得呀?:smile_o05:

引用:
原帖由 小雨^.^ 於 2009-6-26 02:55 PM 發表 查看引用來源

打嘴都唔得呀?:smile_o05:
用咩打咀先????

引用:
原帖由 ip_derek 於 2009-6-26 02:10 PM 發表

我鍾意打咩就打咩:smile_o13:

下回呢..!????????????????!?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆