上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

睇嚟公子身體欠安喎:smile_27: 手脚咁慢...血氣不順

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-16 02:18 PM 發表 查看引用來源
睇嚟公子身體欠安喎:smile_27: 手脚咁慢...血氣不順
蝦我,個個都話我慢,上咗年紀差吾多啦:smile_22:

其實一直想跟你說話,不過無機會,你多fans嘛

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:27 PM 發表 查看引用來源

蝦我,個個都話我慢,上咗年紀差吾多啦:smile_22:
你咪扮老..是你能力差之嘛:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:33 PM 發表 查看引用來源
其實一直想跟你說話,不過無機會,你多fans嘛
你又學人扮怕醜呀:smile_o01: :smile_o01: 笑死人..................

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-16 02:42 PM 發表 查看引用來源

你又學人扮怕醜呀:smile_o01: :smile_o01: 笑死人..................
睇你吾出,以為你係斯文人,吖,好睇下點治你先

死喇................我快瞓著:smile_35: :smile_35: :smile_35: 救命:smile_19: :smile_19: 其他靚女出嚟頂住先..........................我快眼瞓死:') :') :') :') :')

靚妹,返緊工呀,咁得閒上嚟窒我嘅

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:46 PM 發表 查看引用來源

睇你吾出,以為你係斯文人,吖,好睇下點治你先
你未食午餐呀:smile_35: :smile_35: 要食三文治...要減肥吖...

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-16 02:48 PM 發表 查看引用來源
靚妹,返緊工呀,咁得閒上嚟窒我嘅
靚仔...我失緊業..所以上嚟關心你囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆