上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.6k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 12:40 PM 發表 查看引用來源

希望係啦,我驚佢以為我重性多於重情,其實我兩樣都重......:smile_13:
咁你地有傾計講其他野架嘛

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 12:41 PM 發表 查看引用來源

試啦真係好正架,揸d落女友波波度.......:smile_47:
我女友未必肯比我咁玩....:')

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:42 PM 發表 查看引用來源

雪糕唔係會溶得好快咩:smile_13: :smile_13:
又唔係放落煎 pan 度 :smile_45:

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-6-1 12:44 PM 發表 查看引用來源

我女友未必肯比我咁玩....:')
我老婆都係 :') :')

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:42 PM 發表 查看引用來源

雪糕唔係會溶得好快咩:smile_13: :smile_13:
我都唸住買番乳酪~~~至多買佢最鍾意嘅提子味囉~~~~~佢唔會因為有乳酪就唔lam我嘅~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 12:42 PM 發表 查看引用來源

係呀真係超正,我都想再有下次呢..........:smile_47:
下次玩下其他野都唔錯:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-1 12:44 PM 發表 查看引用來源

又唔係放落煎 pan 度 :smile_45:
咁人都有體溫嘛:smile_13:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:46 PM 發表 查看引用來源

我都唸住買番乳酪~~~至多買佢最鍾意嘅提子味囉~~~~~佢唔會因為有乳酪就唔lam我嘅~~~~
我上次試過蜜糖
但好似唔係咁好玩:smile_13:

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-1 12:45 PM 發表 查看引用來源

我老婆都係 :') :')
你地有冇試過呀,好多時女仔都係有種冇形嘅隔膜唔係好接受咁~~~不過試過就會ok~~~~~

i like tback + c襪....更like bcm:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆