上一頁下一頁
發新話題

幾經波折的第一次見面~ 就第一次內射進後門~

收藏  |  訂閱
110  22.2k

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 07:27 PM 發表 查看引用來源

有沒有去過時鐘酒店 跟 有沒有技術/經驗 是兩回事啊~ :smile_44:  
妳都好似講到妳係作者咁, 妳係咁幫人答問題喎!

引用:
原帖由 卜竹城日野 於 30-4-2009 07:34 PM 發表

妳都好似講到妳係作者咁, 妳係咁幫人答問題喎!
我無幫人答呀~ :smile_44:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-30 11:34 AM 發表 查看引用來源

生病好ugly...看之前大少個post...嘔:smile_19:
:smile_19::smile_19:係埋馬田果個?
引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 11:32 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=201490252&ptid=9585725][/url]

未接受到咪唔好試囉~ 又唔係一定要既~
唔肛交都仲有好多種交 :smile_47:  
:smile_47::smile_47:性交....

Enjoy yourself :smile_38: :smile_38:

而家我只你想插一個人...

一次過滿足晒4種享受,勁過出奇旦

引用:
原帖由 kch823 於 1-5-2009 02:54 AM 發表 查看引用來源
而家我只你想插一個人...
go ahead :smile_40:

引用:
原帖由 Kipp 於 2009-4-30 03:37 AM 發表 查看引用來源
跟他相識了一段日子~ 期間都有嘗試約會~
可是~ 總有事情發生~ 真的有緣無份~
今天~ 跟他相約好了在我下班後一起吃午餐~
無奈~ 早上就胃痛~ 我提早下班~ 回家去了~
而他~ 吃飽了就回到公司~
下午的時候~ 一 ...
見到你玩得咁開心,令我到心裡面戚戚然.........點解主角唔係我:')

引用:
原帖由 Kipp 於 2009-4-30 03:37 AM 發表 查看引用來源
跟他相識了一段日子~ 期間都有嘗試約會~
可是~ 總有事情發生~ 真的有緣無份~
今天~ 跟他相約好了在我下班後一起吃午餐~
無奈~ 早上就胃痛~ 我提早下班~ 回家去了~
而他~ 吃飽了就回到公司~
下午的時候~ 一 ...
唉~又嗌交...... :smile_42:

引用:
原帖由 your.mr.right 於 2009-4-30 09:21 AM 發表 查看引用來源
護士 我既白衣天使夢無晒lu:smile_39:
唔好咁啦, 呢個世界咩人都有o架啦 !! :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆