上一頁下一頁
發新話題

相識一週年(第一砲)報告

收藏  |  訂閱
875  39.5k

THKS.....報告

引用:
原帖由 古生物 於 2009-4-28 02:32 PM 發表 查看引用來源
你就想啦
吹咩:smile_45:

引用:
原帖由 白鳥座‧冰河 於 2009-4-28 02:34 PM 發表 查看引用來源

人地義工,未必睇到!
等下:smile_45:

媽咪話佢仲讀緊書架:smile_47:冇錢交租就出來坐下枱
10年前都唔玩依招,仲有人上當:smile_39: :smile_39: :smile_30:

跟住就一齊去食野媽咪問我有冇俾小費佢個FD
我就話要俾佢咩:smile_13:咁我就俾多300蚊出來
(玩得開心就唔志在啦)
啱啱識都俾300,相識一週年果D呢:smile_22: :smile_22: :smile_30:

thanks for sharing

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-4-28 03:00 PM 發表 查看引用來源
媽咪話佢仲讀緊書架:smile_47:冇錢交租就出來坐下枱
10年前都唔玩依招,仲有人上當:smile_39: :smile_39: :smile_30:

跟住就一齊去食野媽咪問我有冇俾小費佢個FD
我就話要俾佢咩:smile_13: ...
真架:smile_44:佢識韓文同英文:smile_13:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-4-28 02:30 PM 發表
仲未有分加:smile_45:
無相無分加:smile_41:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-4-28 03:14 PM 發表 查看引用來源

真架:smile_44:佢識韓文同英文:smile_13:
即係咩:smile_41:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-4-28 12:29 PM 發表 查看引用來源
班老爺提早慶祝相識一週年
第一砲:4月27日
地點:皇崗夾公仔地方
本人準時8點鐘就去到目的地
等班大老爺等咗成個鐘冇計
咪問下睇我地房的女服務員
飲唔飲酒啦:smile_47:點豬佢話飲酒傷身:smile_19: ...
我覺得琴晚我夾果件公仔最:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-4-28 02:30 PM 發表 查看引用來源
仲未有分加:smile_45:
曾經有人講過
分數對你甘重要,唔扣分已經算係咁啦,幸福唔係必然架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆