上一頁下一頁
發新話題

我既第一次ons

收藏  |  訂閱
237  24.9k

:') :') :') 唔彩我

i do agree that feel is important.  even SP, i do need a SP that has feel.  without feel, it is just like calling on a prositute.

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2009-4-13 12:35 AM 發表
:') :') :') 唔彩我
邊個咁衰唔彩你? :smile_35:

引用:
原帖由 chifai88 於 2009-4-13 12:35 AM 發表 查看引用來源
佢唔吸引咩??:smile_30:
同相出入已經差好遠~~真係好遠~~~

不過唔緊要...當時諗....大家岩咀型....無難度...

點知~~~可能佢壓力大~~上到床上...好似一隻狼咁..咬住我隻豬

引用:
原帖由 catlittle 於 2009-4-13 12:37 AM 發表 查看引用來源

邊個咁衰唔彩你? :smile_35:
你咪咁衰:') :')
三十歲既女人仲吸引過的廿零歲
識打扮...有的錢肯捨得買野令自己更有吸引力

引用:
原帖由 chifai88 於 2009-4-13 12:35 AM 發表
佢唔吸引咩??:smile_30:
係囉,唔掂架?

引用:
原帖由 1.5公升 於 2009-4-13 00:37 發表 查看引用來源

同相出入已經差好遠~~真係好遠~~~

不過唔緊要...當時諗....大家岩咀型....無難度...

點知~~~可能佢壓力大~~上到床上...好似一隻狼咁..咬住我隻豬
最後都有做? 佢身材搭夠呢

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2009-4-13 12:38 AM 發表
你咪咁衰:') :')
三十歲既女人仲吸引過的廿零歲
識打扮...有的錢肯捨得買野令自己更有吸引力
你有冇睇我之前既post呀, 我係似o靚妹既三十歲女人..所以係冇三十歲既韻味架..哈哈

引用:
原帖由 chifai88 於 2009-4-13 12:40 AM 發表 查看引用來源
最後都有做? 佢身材搭夠呢
果一刻..我又唔想佢失望...真係頂硬上.....身材就一般啦...不過..我仲比左第一次佢...就係口爆~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆