上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part10)

收藏  |  訂閱
736  5.0k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-15 11:02 AM 發表 查看引用來源

嗯~ 小天使見到月影再次展現真我的風采:smile_40:實在太好啦~  相信每一個月影的好朋友也想妳開開心心的啊~
http://www.youtube.com/watch?v=axixN95x5sM&feature=related
我會努力

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 12:55 PM 發表 查看引用來源

婚姻破裂一定是雙方都有問題,你曾經努力過..都無法改變.便要學識放手.......
嘅然大家都活在痛苦裡..退下來不失對大家的止痛藥...
請你不必內疚....你已盡左力呀!!
都係果句啦
時間,時間

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-15 10:46 AM 發表 查看引用來源

係喎你唔係睇卡通嫁咩?:smile_13:
咁快睇完?:smile_14:
無睇呀:smile_35: :smile_35: 要安慰師兄呀 為他打氣

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-15 01:03 PM 發表 查看引用來源

都係果句啦
時間,時間
你重出街呢:smile_41:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-15 11:05 AM 發表 查看引用來源
傻瓜阿9~ 小天使現在要出去食個美味的早餐先啦~ see

you later ~ :smile_15:
變左食午餐:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 01:04 PM 發表 查看引用來源

無睇呀:smile_35: :smile_35: 要安慰師兄呀 為他打氣
又唔見你為我打氣
我都好唔開心啊

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 01:04 PM 發表 查看引用來源

你重出街呢:smile_41:
我想嫁
不過都冇人陪我
我想配過副con

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-15 01:19 PM 發表 查看引用來源

又唔見你為我打氣
我都好唔開心啊
你個樣話比我知無問題喎:smile_38: :smile_38: 扮晒野:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-15 01:21 PM 發表 查看引用來源

我想嫁
不過都冇人陪我
我想配過副con
咪自己去囉:smile_30: :smile_30: 洗死咩 我都是這樣的:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 01:25 PM 發表 查看引用來源

你個樣話比我知無問題喎:smile_38: :smile_38: 扮晒野:smile_30: :smile_30:
咁冇問題呢個就係我最大既問題
等姐姐你打救
(係我睇得開姐,唔開心一定有既)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆