上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  49.7k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-29 11:39 AM 發表 查看引用來源
我知你邊個啦,你唔駛咁玩下麻,你話要過黎玩,不過唔飲酒,齋唱K,可唔可以唔收你錢?我當時話唔系咁好,我話DJ小費都400,開房費都300,呢D硬性消費系均分,再除翻落黎筆直飲酒,我已經將折扣打埋落黎玩,你自已去 ...
呢條友係咪想做鴨呀?:smile_14:

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-29 12:12 PM 發表 查看引用來源

呢條友係咪想做鴨呀?:smile_14:
賣屁股:smile_30:

COPY...我見過佢未?

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-12-29 12:17 PM 發表 查看引用來源
COPY...我見過佢未?
你未見過,我都未見過,上次佢用第一個名PM我,而家開個新名鬧事!:smile_30:

去唔到都支持下

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-28 09:16 AM 發表 查看引用來源
............................31號(除夕).....................................

----------------------------------------------------------------
---------------:smile_30: 31號特別安排時間如下:smile_30 ...
咁多日都想去...唔知會唔會太密
:smile_13:

引用:
原帖由 leegoffy 於 2008-12-29 12:33 PM 發表 查看引用來源

咁多日都想去...唔知會唔會太密
:smile_13:
你好似密左D!系HK休息下啦!:smile_30:

ok..一於聽村長話...不過d女日日send SMS 來,你知啦我很心軟
點算呀:smile_13:

引用:
原帖由 leegoffy 於 2008-12-29 12:42 PM 發表 查看引用來源
ok..一於聽村長話...不過d女日日send SMS 來,你知啦我很心軟
點算呀:smile_13:
咁埋為女亡,殺上去囉:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bmw_bmw 於 2008-12-29 12:45 PM 發表 查看引用來源

咁埋為女亡,殺上去囉:smile_47: :smile_47:
三國無雙...我唔係呂布..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆