上一頁下一頁
發新話題

包起一件要多少

收藏  |  訂閱
111  5.9k

包一個女女是無底深潭..師兄要三思

睇你有幾多可以出到,手尾好長

回覆 1# 的帖子

包嚟做乜呀...大把女等住我地屌啦...

引用:
原帖由 samsam999 於 2008-11-18 02:59 PM 發表
c hing你糸吾糸劉華化身,:smile_30: :smile_30: :smile_30:
劉華應該不屑做埋d咁pk既野............

回覆 14# 的帖子

鬧得好! 此人好明顯是賤男, 公開傳授自己呃女上床的方法, 教唆他人行騙, 感情騙子一名

引用:
原帖由 小流氓. 於 2008-11-18 10:03 AM 發表

無人性 :smile_39: :smile_39: :smile_39: 正PK
正PK正PK

回覆 14# 的帖子

同意,不過呢度真系好多咁嘎人
認為呃來呃去個d叫免費或唔多使費
其實比呃飲呃食更折墮

引用:
原帖由 spchan2003 於 2008-11-18 03:36 PM 發表 查看引用來源
鬧得好! 此人好明顯是賤男, 公開傳授自己呃女上床的方法, 教唆他人行騙, 感情騙子一名
佢就係想你咁鬧佢,越鬧越得戚。點解?條友擺明就係電車男,日日喺度幻想自己又靚仔、又唔駛錢有女fxxk,想到自已都以為係真!而你鬧佢喎,咁即係令佢個妄想症→妄想成真!越鬧越得戚啦咁!:smile_03:

引用:
原帖由 lovetos 於 2008-11-18 01:56 PM 發表 查看引用來源
想唔到禁多反應,有興趣請看我如何會喜歡左條公用的。

http://www30.188channel.com/viewthread.php?tid=8536067
ching 原來你要包條女系服務員 :smile_41: :smile_41: :smile_41:
你自己要包自己去決定啦大個仔啦你識包女 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

C-hing,包離托柒呀,出得離玩梗係想食多d好嘢架啦(通街都咁多索女),唔通餐餐食豬扒?如果鐘意咪可以一路番扑囉!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆