上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.8k

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-20 10:08 AM 發表 查看引用來源
姐妹,, 犀利呀....:smile_30: :smile_30: :smile_44:
thx

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 11:08 PM 發表 查看引用來源

搵番個:smile_44: :smile_44: :smile_44:
good news !!

我都好想識sp,偷食吓甜品,959只會出嚟飲吓茶, 黎過心靈短聚, 已經好滿足 :smile_24: :smile_24: :smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 04:15 PM 發表 查看引用來源

老公係正餐, sp係甜品:smile_47: :smile_47:
...any supper ??

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-19 11:05 PM 發表 查看引用來源

有時的確係用黎填補一d不足:smile_44: :smile_44:
都係架..我相信有一定O既幫助..
好似男女拍拖...都未結婚..
其實都有可能出面都有一個...
唔太過份..唔好比另一半知道其實咁樣會開心D..
拍拖又好..結左婚O既都好...都有一個自己空間..
做一D平時做唔到O既野去放鬆一下自己...
小心安全都好緊要架..

唉..............:smile_39:

回覆 75# 的帖子

你好似好有心德喎,你都係咁啊

引用:
原帖由 是旦 於 2008-10-20 01:35 PM 發表 查看引用來源

做一D平時做唔到O既 ...
講得好,支持:smile_24:

引用:
原帖由 唔准笑 於 2008-10-20 11:50 AM 發表 查看引用來源
我都好想識sp,偷食吓甜品,959只會出嚟飲吓茶, 黎過心靈短聚, 已經好滿足 :smile_24: :smile_24: :smile_24: :smile_24: :smile_24:
搵番個, 不過要小心d, 搵左d唔生性既妹妹仔成日搵住你你就瞓係度喇

引用:
原帖由 是旦 於 2008-10-20 01:35 PM 發表 查看引用來源

做一D平時做唔到O既 ...
YES YES:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆