上一頁下一頁
發新話題

香港賤男

收藏  |  訂閱
222  15.2k

各有各啦, 有女衰,有仔衰,咁o岩遇正剛剛, 難講..... :smile_19:

引用:
原帖由 mcdullmic 於 2008-9-26 04:31 PM 發表 查看引用來源
我又問下你, 佢一個女人連自己都照顧自己都有問題, 帶多個細路, 你覺得個細路又會有幾幸福呢???:smile_39: 唔通你想接手????:smile_41:
呢個係你估架姐!
幸唔幸福個細路將來係點, 唔係你同我知道架!
你同我都唔識算命(識都唔係中梗), 睇唔到將來........

個小朋友將來做賊, 做雞,、發左達又好......唔知架喎

點解唔可以有人接手呀?你唔比你條女遇到男人照佢同個細路架?

唔好估啦,
你唔幫佢落, 唔一定係錯; 幫條女, 又未必係o岩.....我同你都唔知架......
所以只能夠做現在認為係o岩既野囉(係你認為o岩咋)。正如你想幫佢一樣, 因為你覺得盡左人事......
但係你唔可以否定將來既任何可能囉.....

> 唔通你想接手????:smile_41:
何以見得呀?ching
回你個post答你野, 轉個頭走黎串我。:smile_39:

你用"引用"黎覆啦, 清楚你回緊邊個

sign, another sad story for sharing. thanks la. Ching.

for me, I pay everytime and I do not like FOC. I do not like to cheat people. a deal is a deal.

樓主,錢可以比,但不能說是用作落bb,亦不要陪同落bb.因是三角問題.影響深遠.

大家咁話啦...你呃人...人呃你

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-9-26 05:10 PM 發表 查看引用來源

呢個係你估架姐!
幸唔幸福個細路將來係點, 唔係你同我知道架!
你同我都唔識算命(識都唔係中梗), 睇唔到將來........

個小朋友將來做賊, 做雞,、發左達又好......唔知架喎

點解唔可以有人接手呀?你唔比 ...
風,唔駛同佢勞氣,大家見解不同,我愛香港討論區!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-9-26 05:21 PM 發表 查看引用來源
風,唔駛同佢勞氣,大家見解不同,我愛香港討論區!
一d都冇勞氣。
我愛香港討論區!

引用:
原帖由 mcdullmic 於 2008-9-26 02:30 PM 發表
話說三個月前本人同條船分開, 原因係條船比我發現左係皇xx道識左個香港既花靚. 仲比我發現已經同個pk 係出面過夜, :smile_22: 一怒之下當然係想棄船啦, 但係人始終係有感情既動物 (不過最後發覺原來唔係所有人都係,  ...
其實米又係fair trade,你呃我,我呃你,米又過一日, 大把囡囡話無養狼狗, 無出去賺外快, 但其實米一樣又係得個呃字?
你條船對你係甘, 果條花o靚對你條女係甘, 大把大陸囡囡都係甘架啦, 你無見到有囡囡呃左人一大筆錢跟住拍拍屁股閃既咩? 你又見唔見到大把囡囡為個錢字, 謀殺船主? 香港其實真係好少見, 但在大陸, 每個月都有呢d事件上新聞紙架啦, 你又唔評論下既?
再說, 花o靚點講都唔屬於狼狗, 最多係棄愛既薄倖郎姐, 又無叫條女養佢, 點屬於狼狗呢:smile_41:

認同  TTboy2004 及  milk27 既意見
C兄都係性情中人
總之
出去玩
幾時都係
明買明賣光明正大
呃飲呃食罪大惡極

你養女,女養仔,好正常,雖然我不恥此種行為,但此類人無分地域國界,周圍都有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆