上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  73.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 13:49 發表 查看引用來源
仲有乜嘢類型?😉
預告下另一個偷食人妻🤫🤫

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 15:39 發表 查看引用來源
咁正呀!😬
佢老公開始變本加厲,要佢著啲透明通花胸圍底褲畀麻甩佬偷窺,包括喺啲公共交通工具特登走光,又或者著好短嘅裙上上層等啲男人尾隨𥄫嘢,連idy都開始由尷尬變得唔係好介意,有時喺mtr最逼人嘅時間,刻意畀啲男人揩油,搞到idy有時自己都興奮,每一次佢老公都睇實,其他男人點樣昅佢老婆同搏懵
佢老公事後都會問返idy有冇生理反應,有冇閪濕,佢老公靠住呢啲嘢,條野開始硬到可以同佢做愛
佢老公又同佢夜晚去蘭桂坊同灣仔一帶好多外國人嘅酒吧,叫佢好暴露咁坐到一個人飲嘢引啲鬼佬
下面嗰張相就係idy畀我睇,佢老公差唔多叫佢露出曬成個波去引啲鬼佬或者黑鬼埋嚟撩佢,之後待續.....

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 22:48 發表 查看引用來源

佢老公開始變本加厲,要佢著啲透明通花胸圍底褲畀麻甩佬偷窺,包括喺啲公共交通工具特登走光,又或者著好短嘅裙上上層等啲男人尾隨𥄫嘢,連idy都開始由尷尬變得唔係好介意,有時喺mtr最逼人嘅時間,刻 ...
玩到咁變態!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 22:33 發表 查看引用來源

預告下另一個偷食人妻🤫🤫
呢個都幾好喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 23:11 發表 查看引用來源
呢個都幾好喎!😬
呢件個樣靚㗎,靚過idy身材普通啦,其實識咗好耐,經常一齊玩偶然一次機會屌咗🤫🤫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 23:30 發表 查看引用來源

呢件個樣靚㗎,靚過idy身材普通啦,其實識咗好耐,經常一齊玩偶然一次機會屌咗🤫🤫
咁好。咁都比你有機會屌到!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 23:10 發表 查看引用來源
玩到咁變態!
仲有啲變態未講,其實佢老公呢啲咁嘅專業人士好多都係變態嘅
佢要idy睇啲鬼佬或者黑鬼屌細路女,或者一啲泰妹賓妹畀鬼佬或者黑鬼屌,或者3p嘅片
idy同我講佢識佢老公之前,有個泰國籍嘅男朋友,屌閪好勁好滿足到佢,佢話早知唔同佢老公一齊

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 23:35 發表 查看引用來源

仲有啲變態未講,其實佢老公呢啲咁嘅專業人士好多都係變態嘅
佢要idy佢睇啲鬼佬或者黑鬼屌細路女,或者一啲泰妹賓妹畀鬼佬或者黑鬼屌,或者3p嘅片
idy同我講佢識佢老公之前,有個泰國籍嘅男朋友,屌閪好勁好滿足到佢,佢 ...
咁咪係囉!不過冇咁多早知嘅!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 23:33 發表 查看引用來源
咁好。咁都比你有機會屌到!😬
呢個遲d講,如果你係夜店見到條女好似idy上面張相咁露出3/4個大波你會點?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 23:39 發表 查看引用來源

呢個遲d講,如果你係夜店見到條女好似idy上面張相咁露出3/4個大波你會點?
梗係過去識佢啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆