上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 12:30 發表 查看引用來源
仲要等咁耐?
直搗黃龍就一定好快。但我同佢之後仲有好多事。。。有好多男人未必有機會經歷過嘅事要分享。嗰啲至係戲肉。

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-20 13:04 發表 查看引用來源

師兄…咁就要快手啲啦😏😏😏
好多師兄等待中😎
我老啦,俾少少時間我。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 13:44 發表 查看引用來源

我老啦,俾少少時間我。。。
慢慢!唔好急,不過要快🤣🤭

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-20 13:16 發表 查看引用來源
睇黎佢有玩開3,4P😂
我只可以講,真相往往出乎意料。。。之外。

師兄究竟係要答咩問題㕧

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 13:27 發表 查看引用來源

直搗黃龍就一定好快。但我同佢之後仲有好多事。。。有好多男人未必有機會經歷過嘅事要分享。嗰啲至係戲肉。
咁就等你慢慢寫啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-20 14:45 發表 查看引用來源
咁就等你慢慢寫啦!😬
其實不外乎都係嗰啲。。。驚你哋到時厭我長氣悶咋。

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-6-20 14:40 發表 查看引用來源
師兄究竟係要答咩問題㕧
好快就會寫。放心。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 15:16 發表 查看引用來源

其實不外乎都係嗰啲。。。驚你哋到時厭我長氣悶咋。
咁精彩點會悶呢!😬

老實講,尋晚打咗2次飛機,啱啱又口爆完Athena,我覺得12小時內出咗3次,假如真係好似佢咁講,一切順利,咁晏晝就嚟料要「世紀大肉戰」,真係驚可能未必再有貨派!同埋雖然口爆好痛快好爽,但條jer事後真係有啲「痛」!但最邪惡嘅係我都未諗完,就睇住Athena居然只著住嗰條細得可憐嘅T Back,Bra都唔戴,只係著咗對涼鞋就咁走去開後門去廁所清潔!我睇住佢等於幾乎全裸就咁行出去公司後門去後樓梯,我真係嚇到9縮!
咪話女人,有幾多個男人敢只係著條底褲行出公眾地方?唔係冇,但一定唔會係我!
我心喺度諗佢私底下作風咁大膽又豪放,而且手技口技咁了得(敢吞精嗰吓真係估佢唔到),而且睇得出佢好享受性愛帶俾佢嘅樂趣。。。佢以前一定有啲好特別嘅經歷。一諗到呢度,我條嘢居然又抬起頭!簡直黐L線!
Athena去咗成十幾分鐘都未返,我開始有啲擔心。諗住打電話俾佢,但醒起佢都無著袗出去,只係拎咗條女廁鎖匙,何來有電話。我即刻衝去後門諗住去搵吓佢,點知就係嗰刻佢開門返入嚟。
原來佢準備返嚟時喺後樓梯真係見到一個secue,好彩條友見唔到佢。佢馬上衝返入洗手間。
咁好機會,我仲唔乘機寸吓佢:唔係話撞到secue就益吓佢蝕俾佢咩?
佢:你想?我可以宜家去搵返佢。返正我俾你攪到好㷫仲好濕,好想俾人入。佢應該只係上咗兩、三層樓。。。
跟著佢居然真係轉身行去後門。。。!
我緊係馬上衝上去從後抱住佢。。。順便揸吓佢對胸!
我:我點捨得妳俾人糟質呀!
佢突然好似有啲失望又若有所失咁:係。。。?
我:當然啦!錫都嚟唔切錫你啦!
一路講我對手就一路隔住佢條T Back摸佢個小妹妹,由前面摸再𠒇到去入口,佢仲特登登微微擘開對大脾,方便我手指活動!果然仲係好濕!直頭滴晒水咁滯!佢亦都開始扭身扭勢又呻呤。但當我想撥開阻住小妹妹入口個條幼帶時,佢突然擰返轉頭同,然後抱住我法式接吻。
好朋顯,佢個西仍然係禁區。我。。。唯有再忍。
講真Athena口唇有啲厚,好好鍚。當然我條嘢又馬上再一次扯高!
鍚咗一陣佢就著返袗(今次只係普通V領T Shirt同埋條貼身牛仔褲),冇乜睇頭。
其實明白的,因為一陣要見老細嘛。
好快我哋就收㭘好晒啲嘢,尤其會客室沙發同茶几抹返乾淨。望吓個鐘原來已經差唔多11:30,佢即刻攞起一疊文件,然後我哋即刻用最快速度衝落去金鐘地鐵站。
雖然佢件V領T Shirt非常一般,應該係Giordano買,唔太鬆又唔太貼,但佢嗰bra實在太薄,完全冇托住對胸嘅功能!唔好話跑,就算快步行起上嚟,尤其落樓梯時,佢對波上下蕩吓蕩吓,而且啲lace約隱約現,望真啲我甚至懷疑佢突點!你都唔好話唔引死人。
突然好想知道一陣老細見到Athena咁嘅打扮會有乜反應!
係,我承認我非常賤格又鹹濕,可能仲有少少心理變態!
但現實整定我無緣見到Athena同老細交收文件呢一幕,因為始終唔想俾老細知,所以我就走咗去7記買可樂飲。仲買咗包維他檸檬茶。Athena就自己一個人行去閘口。
大約10分鐘後,Athena就出現係我面前。我馬上俾咗支檸茶佢。
佢:你又知我飲呢隻檸茶?
我:妳幾乎日日都有一包喺枱面,盲嘅都睇到啦!
佢:又估唔到你幾細心又留意我喎。
我:我鐘意嘅人我一定會留意。我仲記得第一日返工妳著乜嘢袗。
佢:吓?真係?
我:係。一件粉紅色背心、白色長袖線衫,再加一條水彩裙。
佢:你咁都記得?
我:我第一眼就鐘意咗妳啦,點會唔記得。
突然,Athena靜咗落嚟,好似有啲嘢諗。佢慢慢飲完包茶,話廢事咁快落去車站驚撞到老細。
佢細細聲同我講:頭先荻生san(老細名,Ogyu)喺咁𥄫住我個胸。
我:正常,俾我都會。
佢:吓?我今日著得咁密實,有乜好𥄫?
我:妳個lace bra啲紋現晒形,對波又好似雞包仔咁,頭先妳落樓梯時對波上下左右蕩吓蕩吓,妳唔知咩?
佢:有咩?頭先趕時間冇留意喎。平時同你出街多人望我我就知,今日咁都望,證明你哋班男人個腦真係污糟邋遢!
我:妳唔著得咁性感暴露咪冇人望妳囉。
佢:好!你講㗎,以後出街我由頭包到落腳!
我:千祈唔好!妳越性感暴露我越鐘意!
佢:你唔介意我俾人睇晒蝕底俾人咩?
我:睇渣嘛,又摸唔到,有乜所謂?好嘢一齊分享嘛!哈哈。。。
佢:你講㗎,以後唔好呷醋後悔。
我:睇吓點?!
坐地鐵由金鐘去尖沙咀,再一路行去假日酒店,我哋都好正經傾計。佢話公司賣盤俾台灣第X證券公司已經攪得七七八八,最快年底或明年初就收購完成。到時候台灣會派人過嚟香港管數,宜家老細身邊有兩個日本仔(一個管行政、一個係經紀)應該無得留低。Back office班香港同事就應該冇事。仲已經搵咗兩個大班經紀,其中一個會同荻生san平起平坐。佢仲話全公司除咗老細身邊嗰兩個㗎仔同埋佢之外,無人知就嚟有大變動,叫我千祈唔好爆響口。
其實我冇乜專心聽Athena爆料,因為當時我每個月仲有生意可以分到2、3萬銀佣(不過好快就會好境不常),我相信就算公司被收購,應該影響唔到我。
另外,當然我嘅主意力同眼神就放咗喺Athena胸前!突然發現,原來女人對胸唔需要太大甚至巨型一樣可以好正!好似Athena對雞包仔咁就好有質感!最緊要要軟、挺、彈手,咁就好好揸!
佢:喂,你𥄫夠未呀?今朝玩佢哋玩咗成朝仲唔夠?
我:佢哋咁正,玩多幾個鐘都唔夠!
佢:Eeeee!你好變態!
我:咁妳鐘唔鐘意?
佢:一陣話你知。
我聽完佢呢個答覆,完全一頭霧水。咁即係乜嘢意思?
未諗完,我哋已經行到假日酒店。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆