上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  64.9k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-2 12:03 AM 發表 查看引用來源

等緊下一位出現架啦:smile_44:
排隊:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-2 12:03 AM 發表 查看引用來源

唔用iphone得唔得呀:smile_40:

引用:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-2 12:29 AM 發表 查看引用來源

平極有個譜:smile_39:
鬼叫自己用開IPHONE咩, 而家跌爛個部都係前男友送既:smile_39:
用住5C先...
千幾蚊..
仲用到而加D APPS...
慢慢儲錢買下一代...

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-4-2 12:38 AM 發表 查看引用來源

排隊:smile_o06::smile_o06:
你肯定你要排?:smile_14:
我好哽架喎

引用:
原帖由 degree06 於 2017-4-2 01:04 AM 發表 查看引用來源

唔得呀, 我呢個白痴唔識用其他電話..
BTW 藝術家用開IPHONE:smile_44:

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-4-2 01:06 AM 發表 查看引用來源

用住5C先...
千幾蚊..
仲用到而加D APPS...
慢慢儲錢買下一代...
其實而家電話都重用到, 不過有D慢, 又會有D危險咁囉:smile_42:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-2 01:14 AM 發表 查看引用來源

蘋果iphone到依家都有一大班支持者

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-2 01:14 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 degree06 於 2017-4-2 01:17 AM 發表 查看引用來源
我由IP4用到而家IP6+架啦:smile_44:
好用呀嘛:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆