上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.1k

換左頭像,希望多d人支持下啦

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-7 11:41 AM 發表 查看引用來源
換左頭像,希望多d人支持下啦

有見及此 再推一野C姐今日冇街出?

當晚我有同T & C講番件事,T一聽就話K一定食硬我,叫我都係唔好再避,快d俾人執一劑,個衰婆就係咁,對住我把口唔收。而C就唱反調,係咁話點解要蝕底俾人,又話我有男友係hk,唔應該咁做,總之兩個就一個魔鬼一個天使咁。

第二日K要返工,而T & C下午亦請左假同我去北投浸溫泉。我地三個女仔去到係出面浸左陣,之後就買好食物同酒,諗住夜晚就留係房個私家池到浸同吹水。

浸溫泉就緊係除曬衫啦,平時T都會係我面前換衫,佢副身材我一早睇曬,不過今次都係第一次睇到佢剝光豬。個衰婆身材堅係好,我係女仔都覺得佢正。我地一路浸一路吹水,講下講下就講到淫野,望住T我突然好想試下渣下咁大嘅波波,於是就問佢可唔可以俾我渣下,佢份人乜都夠膽死,即刻就廷起個胸。。。原來渣落真係好軟熟好好feel,唔怪得d男人咁鍾意大波妹!佢見我渣得咁過引,都唔執輸一野渣落我到,我地兩個就係咁又渣又笑玩到癲左,而C就係則邊係咁話我地變態,我地緊係唔放過佢,轉移夾攻佢。雖然C個波波唔係好大,但渣落都好軟熟,而且佢皮膚好白,乳頭同乳暈細細又好粉紅 ,如果佢份人唔係咁男仔頭其實都幾吸引。

浸完我地就一邊睇電視一邊食野飲酒,T平時都唔太飲得,加埋又浸完溫泉,佢好快就lum左,而我都唔多好飲得,所以隔左陣都迷迷糊糊訓著埋,得番C係到幫手善後。

訓到半夜急尿,我就入廁所,去完之後因為實在太暈我就坐左係地下,呢個時候C都醒左又以為我嘔就入左廁所睇下我,佢一路幫我掃背等我舒服D,慢慢唔知點樣佢從後攬住左我,因為我實在太暈,所以我都由得佢。

當時我地大家都係著住浴袍裡面真空,而佢因為從後攬我,所以對手好自然係掂到我胸部,佢突然開始錫我條頸,再錫耳珠,本來已經暈暈地嘅我更加成個人軟曬,之後佢隻手慢慢伸左入我件浴袍,當佢掂到我乳頭既時候,我成個人震一震。佢隻手開始好慢咁係我乳暈到打圈,我覺得好痕但又好舒服,而且好渴望佢可以摸下我粒乳頭,當佢真係一下捽我乳頭時,我忍唔住「呀~」左一聲!

佢慢慢打側左我上身少少,然後錫左落我個嘴到,第一次俾女仔錫,原來係好舒服嘅一件事,因為佢個嘴唇好軟,條利又好溫柔,所以我係完全投入左,加埋我wing wing地,個感覺太夢幻啦。。。車緊嘅同時,佢隻手都一路搓我波波同捽我乳頭,我已經感覺到下面出曬水,而佢另一隻手亦都開始係浴袍底申入我大腿,一路慢慢摸上妹妹到,唔知點解我好自然咁用我無乜氣即嘅聲講左句「不要~」

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-8 01:34 AM 發表 查看引用來源
當晚我有同T & C講番件事,T一聽就話K一定食硬我,叫我都係唔好再避,快d俾人執一劑,個衰婆就係咁,對住我把口唔收。而C就唱反調,係咁話點解要蝕底俾人,又話我有男友係hk,唔應該咁做,總之兩個就一個魔鬼一個天使 ...
果然係會玩女女XD

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2015-2-8 01:49 AM 發表 查看引用來源
果然係會玩女女XD
哈哈~馬後炮啦你

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-8 01:34 AM 發表 查看引用來源
當晚我有同T & C講番件事,T一聽就話K一定食硬我,叫我都係唔好再避,快d俾人執一劑,個衰婆就係咁,對住我把口唔收。而C就唱反調,係咁話點解要蝕底俾人,又話我有男友係hk,唔應該咁做,總之兩個就一個魔鬼一個天使 ...
入黎支持師姐 好睇
仲以為係K入左黎

支持 繼續聽故仔
引用:
原帖由 FGXXY 於 2015-2-8 03:24 AM 發表 查看引用來源
入黎支持師姐 好睇
仲以為係K入左黎

起晒水水喇!

嘩 估你唔到
不過我最中意睇劇情

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-8 01:59 AM 發表 查看引用來源

哈哈~馬後炮啦你

嘿 邊有呢! 早晨啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆