上一頁下一頁
發新話題

舊同學個靚外母 (updated)

收藏  |  訂閱
199  109.9k

好吸引 :smile_47:

好似我早幾晚睇既四仔咁

見笑, 見笑.:smile_34:

但後來發現 假波 ?? :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 mu2010 於 2010-7-5 03:11 PM 發表
熟女識打扮一定風韻猶存:smile_47:
聽樓主描述佢啲腳趾真係睇到我好想啜落去:smile_47:
正係食呢個有錢太太百分之百唔怕人地老公切周周:smile_34:

引用:
原帖由 hjmll 於 2010-7-5 05:43 PM 發表
但後來發現 假波 ?? :smile_13: :smile_13:
唔係波假波問題.
最重要波靚靚, 好睇, 好玩, 好手感.
理得真真假假!:smile_34:

引用:
原帖由 tiger115 於 2010-7-5 06:09 PM 發表 查看引用來源

唔係真波假波問題.
最重要係對波靚靚, 好睇, 好玩, 好手感.
理得佢真真假假!:smile_34:  
同意,老實講,成五十歲人,若果又「好睇、好玩、好手感」當然冇得彈,但即使係假波,唔渣得,但好睇,一邊插佢時一樣提供到視覺的好享受,一樣收貨啦!唔使要求咁高既!

引用:
原帖由 YeYeCouple 於 2010-7-5 06:12 PM 發表

同意,老實講,成五十歲人,若果又「好睇、好玩、好手感」當然冇得彈,但即使係假波,唔渣得,但好睇,一邊插佢時一樣提供到視覺的好享受,一樣收貨啦!唔使要求咁高既!
起來手感同真波99%一樣, 係瞓低身時比真波堅挺, 小佢時一樣搖搖下, 視覺享受不錯:smile_34:

引用:
原帖由 mtvong 於 2010-7-3 11:05 PM 發表
甘 你的 aunty 來香港 有沒有好好招待佢呀 ??:smile_30:
新加坡編都未寫完, 香港編遲D慢慢來.:smile_34:

回覆 1# 的帖子

good report! support support! 玩後庭,I like it..佢係第一次玩肛交?

Good.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆