上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.6k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 12:50 PM 發表 查看引用來源
昨日和她肉博應該消耗了4000卡路里:smile_13:
我尋日同搵bb,搞完之後佢話有點頭暈,因為太刺激了:smile_27:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 12:51 PM 發表 查看引用來源
完全同意,而且太靚好多人追。
我依家果個都唔系太靚,不過都好多人喜歡佢,又送lee樣果樣,搞到我自己感覺不良好,同升空太空人的感覺良好相反,相比起我好似對佢唔系几好咁,完全冇買過野比佢

http:// ...
不要同別人追逐這樣燒錢的遊戲,吃力不討好,我建議你盡快退出,隔岸觀火好了

Dr Lung
今日好似都有d新症睇下wor

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 01:03 PM 發表 查看引用來源
我識左佢之後都冇去玩了,佢番左老家完本可以去玩的,不過我覺得唔系咁好,除非分手了啦。
其實好矛盾,心情煩惱想去sn,但系我又唔想還在一起仲去玩,因為我覺得兩個人一起,或多或小都要對對方負番d責任

...
你也不算壞啊......我有時在這方面都會feel sorry ga:smile_30:

院長即系院長,比十個叻你。
我見系四川一定跑遠d,不過話時話我以前識一個重慶的,真系超正
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 01:04 PM 發表 查看引用來源
我最怕的也是川慶,遇到此類姿色分子我會先將她們行政扣留先:smile_30:

用左咩方法搞到咁激呢,過兩招比我啦,Doctor
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 01:06 PM 發表 查看引用來源

我尋日同搵bb,搞完之後佢話有點頭暈,因為太刺激了:smile_27:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 01:13 PM 發表 查看引用來源
院長即系院長,比十個叻你。
我見系四川一定跑遠d,不過話時話我以前識一個重慶的,真系超正

其實我係屬easy沉既一族,但個水位只會沉到腰位而絕不會到頸位....冇辦法因我喜歡沉的感覺:smile_30:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 01:17 PM 發表 查看引用來源
用左咩方法搞到咁激呢,過兩招比我啦,Doctor

佢用果條好長既龍脷:smile_27:

我一定唔會咁做,而且我冇人地甘有錢,我都系打工仔一個。
最重要系我覺得如果一開始大家着眼系金錢,99%一定冇好結果。
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 01:08 PM 發表 查看引用來源

不要同別人追逐這樣燒錢的遊戲,吃力不討好,我建議你盡快退出,隔岸觀火好了

大家好..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆