上一頁下一頁
發新話題

老細你好嗎之威尼斯大踢爆

收藏  |  訂閱
125  23.7k

引用:
原帖由 夾夾夾夾 於 2009-12-23 02:30 AM 發表 查看引用來源
晌第度搬字過紙copy番尼嫁傻佬:smile_39:
我報名服你先:smile_27:
唔好又老屈, 你揾到我係邊度轉貼既咩都得!

引用:
原帖由 ac18 於 2009-12-23 01:55 AM 發表 查看引用來源

我無玩年資,但我真係睇左幾年,有感情,吾想尼度好似U want咁打殘哂。見到一D師兄用上幾百到千幾字分享下自己經驗,真係好有心,問心就算好多師兄知亦未必有恒心去寫,仲寫得咁詳盡。見到D師兄寫得咁好,自己都 ...
出報告係想同d啱傾既分享, 唔啱傾既咪當見唔到囉~~

講真深圳咁多機場點解硬銷威尼斯?

再講真,香討係全香港最大討論區,係度做下"廣告"絕不出奇
好多新手都係睇到呢度d料而貢上去:smile_o16:

Thanks for the report

引用:
原帖由 Batistuta~ 於 2009-12-23 11:13 AM 發表 查看引用來源
'

揾食冇辦法la
始終要向場主交待:smile_39:

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-12-23 08:29 AM 發表 查看引用來源

唔好又老屈, 你揾到我係邊度轉貼既咩都得!
又死撐:smile_30:

引用:
原帖由 bangbangbangban 於 2009-12-23 03:04 PM 發表 查看引用來源

又死撐:smile_30:
睇晒.....你又無咩理據話人係廣告
自己又無親身試過......

引用:
原帖由 Batistuta~ 於 2009-12-23 11:13 發表 查看引用來源

再講真,香討係全香港最大討論區,係度做下"廣告"絕不出奇
好多新手都係睇到呢度d料而貢上去:smile_o16:
C Hing,
十分贊同,呢個西場寧願花錢俾班無撚用嘅寫狗,
都唔肯改善內部嘅硬件同軟件,等摺啦,不過,可憐
班寫狗又收唔到稿費:') ,仲死撐

引用:
原帖由 bangbangbangban 於 2009-12-21 02:38 PM 發表 查看引用來源
唔知護航打手點兜尼
經過隔離台睇到d野
post出尼分享下:smile_30:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=11162690&extra=page%3D3&page=1

御泉大波妹執兩劑,二郎 ...
呢個白恤衫嘅女之前係芙蓉小弟比佢起個機,有深圳Jolin花朵,但佢對LinLIn的確係幾靚同好揸手嘅,直得试试:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 偷跳專家 於 2009-12-23 03:14 PM 發表 查看引用來源

睇晒.....你又無咩理據話人係廣告
自己又無親身試過......
冇理據即係未睇晒la:smile_30:
輪到你護航拿:smile_30:
你又有咩理據話我未去過:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆